• 瀏覽: 29,596
  • 回覆: 348
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-28 02:57 AM 發表

係香港要讀毅進珠海, 過到去就讀劍橋牛津咩...diu...
又係好似反中咁, 以為FF下現實就會成真..., 都on99..
咪係,Lee班on L9真係傻下傻下走左,佢地d位即時俾人補上,人地多L謝佢都黎吾切,等佢係個邊一路洗大餅一路俾鬼佬diu一路dum春

熱賣及精選
引用:
原帖由 kowloon3388 於 2020-9-28 08:03 AM 發表

咪係,Lee班on L9真係傻下傻下走左,佢地d位即時俾人補上,人地多L謝佢都黎吾切,等佢係個邊一路洗大餅一路俾鬼佬diu一路dum春
係香討發晒開口夢果d, 我真係批死佢地呢d先無本事走...

去英國大把野你要煩啦, 仲咁L得間係香討講香港既野咩...

Mola

中芯沒有想像中大跌, 壞消息盡出, 入市好機會。

正路大插洛10蚊呢D位置,制裁影響力減弱左好多

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-28 02:57 AM 發表

係香港要讀毅進珠海, 過到去就讀劍橋牛津咩...diu...
又係好似反中咁, 以為FF下現實就會成真..., 都on99..
讀毅進果班真係 on 99 la

道期暴跌中

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-28 06:53 PM 發表

讀毅進果班真係 on 99 la
自己講到人地地方幾好但仲係到上香討, 最on9...

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-28 07:19 PM 發表

自己講到人地地方幾好但仲係到上香討, 最on9...
响外國唔上得香討咩?呵

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-28 07:43 PM 發表

响外國唔上得香討咩?呵
得,FF咩都得...
但改變唔到反中白痴收晒皮既現實...

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-28 08:08 PM 發表

得,FF咩都得...
但改變唔到反中白痴收晒皮既現實...
返中又唔代表白痴
反中又唔一定收皮~呵

引用:
原帖由 秋鈺 於 2020-9-28 10:57 AM 發表

中芯沒有想像中大跌, 壞消息盡出, 入市好機會。
有其他選擇,我唔會買981。心血少,經不起美國制裁的刺激

上次一買981,收市配股,第二天美國計畫制裁,中芯跌了20%+。蝕少少走咗

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-27 07:08 PM 發表

你係美國人
唔係,香港人。

強國都要制裁埋波陰,因為佢都同軍方聯上關係

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]