• 瀏覽: 50,089
  • 回覆: 491
  • 追帖: 9
唉黑到震,由7月開始個倉日日都係跌,插左十幾20蚊隻股都仲係繼續插
有人話一隻股無可能日日跌,真係個心態唔洗開市睇都知係跌

熱賣及精選
Sad

回覆 引用 TOP

當借佐畀人

肉赤=輸硬... 炒股贏錢自古要大方....守財奴9成輸硬

正係隻匯豐都蝕緊70萬

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-9-25 11:39 AM 發表

肉赤=輸硬... 炒股贏錢自古要大方....守財奴9成輸硬
望住d錢日日跌,真係唔方唔大方

例如, 我用政府派 不勞而獲,  4000買渣兜(乞丐)做善事, 又用政府派10000買7500 燈淡友.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 diedie12369 於 2020-9-25 11:40 AM 發表

望住d錢日日跌,真係唔方唔大方
大戶就是要咁樣呃貨,
大跌=呃貨
大升=呃錢
吸引 3808 1313  1157 由10蚊跌至1蚊
1211 2333 上年日日跌的經驗

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-9-25 11:42 AM 發表

大戶就是要咁樣呃貨,
大跌=呃貨
大升=呃錢
吸引 3808 1313  1157 由10蚊跌至1蚊
1211 2333 上年日日跌的經驗
有日日跌咩

其實大戶在我眼中只是一條蟲, 想呃我貨除非打仗.
想當年2008海笑手持2338 廢柴跌至10000點, 一股沒放過.

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-9-25 11:39 AM 發表

正係隻匯豐都蝕緊70萬
超級大戶

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 diedie12369 於 2020-9-25 11:43 AM 發表

有日日跌咩
1211 2333 上年沒升過一日, 親身經驗.
1日都沒升過, 當時我朋友日日祝大戶生癌..好記得.

痴線日日幾千幾千甘跌,真係無眼睇

我炒股出名汁垃圾, 

引用:
原帖由 diedie12369 於 2020-9-25 11:38 AM 發表

唉黑到震,由7月開始個倉日日都係跌,插左十幾20蚊隻股都仲係繼續插
有人話一隻股無可能日日跌,真係個心態唔洗開市睇都知係跌
總之股市只睇過去3-6個月既模式去玩, 一定奶野多

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]