• 瀏覽: 13,849
  • 回覆: 119
引用:
原帖由 yim0808 於 2020-9-27 11:57 AM 發表

我屋企望出的TKO海景
東南海景! Monterey 吧

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
將軍澳絕對住唔過, 全部都係垃圾堆填區, 全部又係高樓大廈,人口超密集 ,下一個29病毒39病毒 ,將軍澳會死好多人 冇得避呀 太過密集, 而病毒必然會越嚟越勁,越來越多, 我朋友住咗維景灣畔十幾年, 都決定賣樓,搬去西貢住 ,之前的病毒恐慌太可怕

引用:
原帖由 中秋奇怪駱駝 於 2020-9-28 12:42 AM 發表

將軍澳絕對住唔過, 全部都係垃圾堆填區, 全部又係高樓大廈,人口超密集 ,下一個29病毒39病毒 ,將軍澳會死好多人 冇得避呀 太過密集, 而病毒必然會越嚟越勁,越來越多, 我朋友住咗維景灣畔十幾年, 都決定賣樓,搬去西貢住 ,之前的病毒恐慌太可怕 ...
係呀,咁密隔尼打個乞痴已經飛D菌過尼

回覆 引用 TOP

鬼地方,人多樓密,去邊都咁遠,冬天又凍過人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-9-27 11:12 PM 發表

有乜好,又西又細,兩房一個人都炎細
兩房大約五百啦,無分地

回覆 引用 TOP

成日有依類POST
自己鐘意咪得囉

回覆 引用 TOP

將軍澳 垃圾站就有你份

回覆 引用 TOP

我聽日抽到宛囉大把烏蠅囉 海景 有多屋邨 巴士站有多 人又多 有海景都冇用啦 啲垃圾隊曬落去全部填海嘅 得個臭字囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-9-25 12:31 AM 發表

搬入嚟將軍澳嘅時候,好多朋友都羨慕我妒忌我,日日對住個大海,樓下就去商場,激安,唔駛買雨傘,天橋之城,仲可以渣單車
係就係你所講嘅不過呢就好撚污糟通街曱甴。

一入去又濕又似一條屋村

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-9-28 10:41 AM 發表

係就係你所講嘅不過呢就好撚污糟通街曱甴。
住將軍澳得一個字可形容- 慘
成日見到呢D嘢

回覆 引用 TOP

D樓又密又高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yim0808 於 2020-9-27 11:57 AM 發表

我屋企望出的TKO海景
好靚, 但如果係永久海景就更好

引用:
原帖由 fbf2bc233bf7ca 於 2020-9-28 06:59 PM 發表

好靚, 但如果係永久海景就更好
分分中填埋個垃圾灣起公屋傘密私樓丶日出村海景都冇人知

回覆 引用 TOP

都會尺上蓋都蝕

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]