• 瀏覽: 7,901
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
$明源雲(00909.HK)$
《新股情報》明源雲機構投資者錄30萬股成交 每股25元升51.5%X
24/09/2020 14:12
<匯港通訊>     中國房地產開發商的軟件解決方案供應商明源雲(00909)將於明早掛牌,其散戶暗盤交易場將於下午收市後展開,惟機構投資者之間的暗盤已錄得30萬股成交,成交價是每股25元,較招股價16.5元,升51.5%。 (BC)
#暗盤價

熱賣及精選
引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-24 02:51 PM 發表

《新股情報》明源雲機構投資者錄30萬股成交 每股25元升51.5%X
<匯港通訊>     中國房地產開發商的軟件解決方案供應商明源雲(00909)將於明早掛牌,其散戶暗盤交易場將於下午收市後展開,惟機構投資者之間的暗盤已錄得30萬股成交,成交價是每股25元,較招股價16.5元,升5 ...
B師兄 小心人地話假新聞

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-24 02:51 PM 發表

<匯港通訊>     中國房地產開發商的軟件解決方案供應商明源雲(00909)將於明早掛牌,其散戶暗盤交易場將於下午收市後展開,惟機構投資者之間的暗盤已錄得30萬股成交,成交價是每股25元,較招股價16.5元,升5 ...
6969影子, 低開先好,慢慢上, 6969果陣開18, 暗盤收23.5
1477就開50, 收43,
你話邊樣好?

回覆 引用 TOP

真系越叫越底。我有不祥預感。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 哈囉嗲哋 於 2020-9-24 02:56 PM 發表

報咗出嚟,又唔係我老作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你假誠 於 2020-9-24 02:56 PM 發表

真系越叫越底。我有不祥預感。
今晚食定大膠樂!叫埋凍飲

引用:
原帖由 哈囉嗲哋 於 2020-9-24 02:56 PM 發表

滙港通訊D新聞應該堅。

回覆 引用 TOP

有25仲想點,快叩頭

回覆 引用 TOP

50%係起步咋,真唔知定假唔知

回覆 引用 TOP

$20入唔入

$25又點

$29.9食唔食

岩岩炒返上27

回覆 引用 TOP

有50% 已經有8千。夠食m記加大。加多盒麥樂雞

回覆 引用 TOP

感謝c兄
$25有成交

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 StevinJohn1 於 2020-9-24 03:05 PM 發表

$20入唔入

$25又點

$29.9食唔食
睇35$?

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-24 03:08 PM 發表

睇35$?
忍咁耐,可能要搽magic oil

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]