• 瀏覽: 9,951
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
疫情過後你仲想買到平貨?
而家中後段機會到

分批入

回覆 引用 TOP

好消息入市?
壞消息出市?
高手

回覆 引用 TOP

明天有平貨買至講啦

回覆 引用 TOP

富貴險中求,事情明朗後就沒有這個咁平的價錢啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2020-9-24 02:12 PM 發表

成版唱淡,243大肥熊,超多新帖叫人買熊   唉
逆向思維...
成版/大大部份人唱淡,
通常行返轉,估你唔到,永這重複

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-24 02:04 PM 發表

太多太多既壞消息,中美貿易戰,中印邊境緊張,美國大量印銀紙,準備爆破既美國經濟,香港已經係中美角力棋子,香港社會問題隨時又爆,歐洲疫情又大爆發,國際間既旅遊業,航空業短時間內根本唔會好,本人預測最壞情況恆指會跌破二萬點,到時先入市,本人勸大家保留資金,等恆指跌破二萬點先入市 ...
一早已經入左...........認沽證
我貪心啲, 想睇萬6

回覆 引用 TOP

疫情下全球經濟下滑,睇淡是正常的,只係有人話別人恐懼佢貪婪

回覆 引用 TOP

睇長線而D位好平

回覆 引用 TOP

呢幾日大戶做低個市殺牛, 本身應該升嘅呢兩日會彈返曬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-24 02:04 PM 發表

太多太多既壞消息,中美貿易戰,中印邊境緊張,美國大量印銀紙,準備爆破既美國經濟,香港已經係中美角力棋子,香港社會問題隨時又爆,歐洲疫情又大爆發,國際間既旅遊業,航空業短時間內根本唔會好,本人預測最壞情況恆指會跌破二萬點,到時先入市,本人勸大家保留資金,等恆指跌破二萬點先入市 ...
14,000點都唔奇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yung323 於 2020-9-25 01:07 AM 發表

疫情過後你仲想買到平貨?
而家中後段機會到
疫情可以3,4,5...波咁打,輸死散戶。

回覆 引用 TOP

引用:

打扙喇買比凸幣

回覆 引用 TOP

月供股票,冇急過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-9-24 02:11 PM 發表

我無,我已經手頭上得返二手阿里爸爸同三手騰訊,其他全部換成現金,準備恆指跌到二萬點留下再出手
落二萬樓下仲吾放騰巴係咩玩法?
至少都put佢地對衝下??

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]