• 瀏覽: 23,008
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
有商場新開影響,仲加埋跨灣大橋,將軍澳真係變天啊,我估計將軍澳樓價起碼升20至30%,唔知大家認為我有冇預計少咗呢?不如出嚟討論下

熱賣及精選
對比番兩年前LP6 兩房內園大概15-6k 一呎

最近8期差唔多大既單位都已經去到16-7k

一,二期有冇升?

問康城
搵噢暈

引用:
原帖由 hl1723 於 2020-9-24 01:23 PM 發表

一,二期有冇升?
升左好多

引用:
原帖由 and018 於 2020-9-24 12:58 PM 發表

一年多200萬,3年咪多600?

引用:
原帖由 idung 於 2020-9-24 01:25 PM 發表

問康城
搵噢暈
問我都可以

將軍澳不了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-9-24 12:44 PM 發表

有商場新開影響,仲加埋跨灣大橋,將軍澳真係變天啊,我估計將軍澳樓價起碼升20至30%,唔知大家認為我有冇預計少咗呢?不如出嚟討論下
升咁少,至少升柒成la.

回覆 引用 TOP

唔知康城有冇加管理費 ?  

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-9-24 12:44 PM 發表

已經反映左樓價。
去過商場都知細到仆街。有等於

Sea to sky,Lp10新盤推出,想跌價?問發展商先啦?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 and018 於 2020-9-24 12:58 PM 發表

越來越高溢價, 唔值得買

我想租LP6 T1 C單位..............

回覆 引用 TOP

引用:

真係……有咁嘅事?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]