• 瀏覽: 30,377
  • 回覆: 249
引用:
原帖由 虎榮 於 2020-9-29 09:58 PM 發表

又無噤誇,似麗城姊
已經用左一個客氣嘅形容方式

熱賣及精選
引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-9-29 10:00 PM 發表

已經用左一個客氣嘅形容方式
me too

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-9-27 09:39 PM 發表

地鐵都要等先死,仲衰過荃西,
同埋落車都要躝好遠先到
其實將軍澳站D樓好D,地鐵又大,popcorn商場好D。

太密,同困

康城勁升,睇緻藍天就知啦!

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-9-24 12:44 PM 發表

有商場新開影響,仲加埋跨灣大橋,將軍澳真係變天啊,我估計將軍澳樓價起碼升20至30%,唔知大家認為我有冇預計少咗呢?不如出嚟討論下
明天康城再變天, 98, 797, 將隧將軍澳方向轉乘站正式開通

引用:
原帖由 大和牛 於 2020-9-30 01:56 AM 發表

其實將軍澳站D樓好D,地鐵又大,popcorn商場好D。
垃圾灣一帶全部溢價好高

引用:
原帖由 TKO友 於 2020-9-30 06:11 AM 發表

新嗰D唔係呢

引用:
原帖由 TKO友 於 2020-9-30 06:11 AM 發表

緻藍天升係因為新盤姐
當年買幾千蚊一尺, 依家新盤賣15k, 要唔升好難
不過頂左咁多年, 咁唔方便, 都底佢地賺

但依家買左康城新盤果d就可能冇咁好彩
始終已經賣到水尾,已經冇新盤夾價
黎緊都冇乜因素再大升

都叫你唔好攞啲未滿3年嘅近親轉讓咯,萬三蚊尺,你有幾多間,我買

引用:
原帖由 a200 於 2020-10-2 12:40 AM 發表

緻藍天升係因為新盤姐

黎緊都冇乜因素再大升 ...
點唔方便呀?夠大西比唔方便?

已經冇新盤夾價?仲有幾期喎

將軍澳,唔啦

引用:
原帖由 a200 於 2020-10-2 12:40 AM 發表

緻藍天升係因為新盤姐

黎緊都冇乜因素再大升 ...
無因素升?你當跨海橋死左?mtr加密班次死左?一手TKO新樓惟康城站獨供死左(坑口單幢新樓唔計先)?商場全面開放營業死左?呢D正面利好因素依家新樓樓價都未全面反映哂架。
仲有緻藍天係2016年頭入伙,到依家都無5年,乜話頂左咁多年呀,唔洗5年就升左5成,咁筍既野ching搵d黎俾我頂下啦,唔該。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]