• 瀏覽: 27,118
  • 回覆: 249
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 最緊要有米2 於 25/9/2020 14:36 發表

分分中加到十蚊呎,但又一様冇黑人保安
現在幾錢/呎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2020-9-25 06:01 PM 發表

一手溢價, 二手要蝕讓
624呎803萬
但價幾吸引

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-9-25 06:38 PM 發表

有貨先得㗎話買就買
有貨要即刻買!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-9-24 12:44 PM 發表

有商場新開影響,仲加埋跨灣大橋,將軍澳真係變天啊,我估計將軍澳樓價起碼升20至30%,唔知大家認為我有冇預計少咗呢?不如出嚟討論下
98 797十月到賀

74X

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VTCIVE 於 2020-9-25 07:04 PM 發表

那麼師兄請問LP6 三房儲物室對海+儲物室應該升咗幾多?
睇番第一張價單 LP6 T2A 867' 58樓賣18.3k

長實差唔多既則均價都要18起碼, 最近有D單位做到19.5k
但留意番長實新樓出名有折讓 我諗折讓應該大概5%

LP10海景單位我估20-21k起步 因為發展商唔同

引用:
原帖由 and018 於 2020-9-26 01:01 PM 發表

睇番第一張價單 LP6 T2A 867' 58樓賣18.3k

長實差唔多既則均價都要18起碼, 最近有D單位做到19.5k
但留意番長實新樓出名有折讓 我諗折讓應該大概5%

LP10海景單位我估20-21k起步 因為發展商唔同 ...
sorry上高應該係第二/三張價單

第一張價單得791' (T2C) 同636' (T3F)
791' 去到40樓係16.7k
636' 58/f 係16.9k

兩個單位都望海

引用:
原帖由 and018 於 2020-9-26 01:11 PM 發表

sorry上高應該係第二/三張價單

第一張價單得791' (T2C) 同636' (T3F)
791' 去到40樓係16.7k
636' 58/f 係16.9k

兩個單位都望海
師兄意思係,而家LP6 一個單位(例如以上那兩間)會唔會有升值嗎?

引用:
原帖由 VTCIVE 於 2020-9-26 01:35 PM 發表

師兄意思係,而家LP6 一個單位(例如以上那兩間)會唔會有升值嗎?
點都有D 但因為樓上兩間都過10M 目標觀眾自然會少D

我都係好簡單就咁對比座向同層數去比

回覆 引用 TOP

而家升得最多係康城既一房 二房其後

主要都係現時按保政策下受惠

狂跌崩盤了

回覆 引用 TOP

太大諗頭。

比多20-30% , 我住番九龍中心

回覆 引用 TOP

全閪唔屌等日

回覆 引用 TOP