• 瀏覽: 16,777
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
788,386,2342同時大跌,係咪沈大C仇家整估?

熱賣及精選
大c主要投資黃金,big c話黃金可能調整

回覆 引用 TOP

咩事跌?疴屎唔出?

回覆 引用 TOP

呢d就係大師實力

raiyu

回覆 引用 TOP

但佢叫人9蚊10蚊買小米,如照做又重注已發達

其實又唔洗下下攻擊佢,每個財演都會有d野中有d野唔中,佢地係咁勁唔洗出黎做啦

黃金1200蚊果陣佢已經叫買,匯豐佢亦好早好早已經話睇2x蚊叫唔好買

當然佢亦有好多野唔中,最為人熟知就係樓市

引用:
原帖由 chowcn 於 2020-9-23 04:24 PM 發表

樓主你唔可以咁架

788、386、2342現價買有咩問題先、跌又唔係跌好多姐

咁係咪會唔升,咁又唔會既,佢叫人買既價位實升得返係時間姐,咁係人都識姐你咪當佢講既股票會係你留意個啲囉,因為佢講完實仲有得跌但又會升得返咁解

不過呀譚生個啲就真係pk啦,一味升就叫人追,跌返落來就扮無辜

我信錯佢,呢條友真係燈黎

[六] 嚴禁使用過大之簽名檔,圖片最大值為 :長度(橫) x 縱度(高) 650 x 300
   -   經屢勸無效重犯上述之版規者會被即時禁言而不做任何通知
我只信香討追魂妹..

大師係top sales
老闆有貨要散就會搵佢

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 chowcn 於 2020-9-23 16:24 發表

之前比幾隻緊嘅你跟,之後就推介垃圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shum07 於 2020-9-23 16:52 發表

其實又唔洗下下攻擊佢,每個財演都會有d野中有d野唔中,佢地係咁勁唔洗出黎做啦

黃金1200蚊果陣佢已經叫買,匯豐佢亦好早好早已經話睇2x蚊叫唔好買

當然佢亦有好多野唔中,最為人熟知就係樓市 ...
樓市真係會累死人, 7 -8 年前冇上車, 可能這世都唔駛再上

如果不大跌,揪沈大B出來毒打一身就好囉。😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高婉岩 於 2020-9-23 17:15 發表

我信錯佢,呢條友真係燈黎
如果你信佢術數仲死得快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chowcn 於 2020-9-23 04:24 PM 發表

大師都有叫人好低位先買既。反而個譚狠餵仲PK, 佢推果啲880,1055,1313,1448,839都叫人高追,跟佢買就真係輸到仆街

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]