• 瀏覽: 268,528
  • 回覆: 3,197
  • 追帖: 169
+57
Morning all

大家早晨

又一日⋯⋯⋯ 今次出post 要俾大戶知道我地人人都知會股災希望大戶唔好去咁盡⋯⋯

引用:
原帖由 Cute師兄 於 2020-9-23 01:45 AM 發表

我都唔明,穿24000就要買貨,曲線嗎?
23 樓買貨以3-5年內都贏面極高⋯除非真係走去買垃圾股

引用:
原帖由 chowzz 於 2020-9-23 12:54 AM 發表
終於ipo hi 野,仲中L咗九👋咁叻仔,今個月收得皮,等穿230 先算
對上一次ipo hi 嘢係移卡
琴日tvb 條財演話開市會有機抽一抽上三成⋯⋯

引用:
原帖由 新手now仔 於 2020-9-23 12:38 AM 發表
9哥,黃金點睇
黃金做緊第二隻腳⋯⋯呢樣係聽財演講⋯⋯大約1870左右

引用:
原帖由 xqtjimmy 於 2020-9-23 12:08 AM 發表
支持9哥!
究竟今次9哥睇升定睇淡呢?
短視期指小時圖w底 背馳中

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-9-22 11:41 PM 發表

WA,  股災認真mode?
平貨機會要分約注

引用:
原帖由 9airwave 於 2020-9-23 08:06 AM 發表

23 樓買貨以3-5年內都贏面極這⋯除非真係走去買垃圾股
知唔知呢個世界好多市場高峰過後一路陰跌,好似日本、歐豬幾國。保證唔會行佢地條路?

引用:
原帖由 醉雞燈神 於 2020-9-23 08:15 AM 發表

知唔知呢個世界好多市場高峰過後一路陰跌,好似日本、歐豬幾國。保證唔會行佢地條路?
呢樣同港股一樣成份股問題,加上係有除淨

支持

引用:
原帖由 9airwave 於 2020-9-22 11:39 PM 發表
今次早左少少開post....因為眼見股災(真)係來臨了⋯⋯⋯唔出就怕出唔切食唔到大戶(送)俾我地既肥牛!

好啦⋯⋯又講下大市自從今星期打穿24200後恒指就一跌不起⋯⋯又變返
10年內有9年都行緊既熊市⋯⋯連新股熱潮都好似減退中⋯⋯都唔知螞蟻會唔會上到市都係問題⋯⋯中美關係係10月會塵埃落定⋯⋯⋯究竟是福不是禍⋯⋯是禍擋不過⋯⋯慢長既熊市⋯⋯疫情帶來既影響開始浮現⋯⋯定係各國為了經濟復甦在一次 ...
支持又認同

隻6988 插水⋯⋯ 上市買重平⋯⋯

引用:
原帖由 9airwave 於 2020-9-23 08:04 AM 發表
又一日⋯⋯⋯ 今次出post 要俾大戶知道我地人人都知會股災希望大戶唔好去咁盡⋯⋯
求求你睇番好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]