• 瀏覽: 268,518
  • 回覆: 3,197
  • 追帖: 169
+57
23000 都未必安全

唔明,又股災又 "穿左24000策略上應該係要買買貨",而家23700,呢個股災跌多300點就完?即係點?

9哥,黃金點睇

支持9哥

估join  😪😪😪😪

支持九哥

終於ipo hi 野,仲中L咗九👋咁叻仔,今個月收得皮,等穿230 先算
對上一次ipo hi 嘢係移卡

支持

引用:
原帖由 chowzz 於 2020-9-23 12:54 AM 發表
終於ipo hi 野,仲中L咗九👋咁叻仔,今個月收得皮,等穿230 先算
對上一次ipo hi 嘢係移卡
港交所,一日冇修正大陸人一人多個戶口(圍飛)港股ipo。
熱門ipo 都系佢地大陸抄既肥肉。。。。

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2020-9-23 12:26 AM 發表
唔明,又股災又 "穿左24000策略上應該係要買買貨",而家23700,呢個股災跌多300點就完?即係點?
我都唔明,穿24000就要買貨,曲線嗎?

引用:
原帖由 9airwave 於 2020-9-22 11:39 PM 發表
今次早左少少開post....因為眼見股災(真)係來臨了⋯⋯⋯唔出就怕出唔切食唔到大戶(送)俾我地既肥牛!

好啦⋯⋯又講下大市自從今星期打穿24200後恒指就一跌不起⋯⋯又變返
10年內有9年都行緊既熊市⋯⋯連新股熱潮都好似減退中⋯⋯都唔知螞蟻會唔會上到市都係問題⋯⋯中美關係係10月會塵埃落定⋯⋯⋯究竟是福不是禍⋯⋯是禍擋不過⋯⋯慢長既熊市⋯⋯疫情帶來既影響開始浮現⋯⋯定係各國為了經濟復甦在一次 ...
熊仔股災

各位早晨

唔明,標題股災,內容唔係好災姐

Support!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]