• 瀏覽: 7,108
  • 回覆: 76
  • 追帖: 4
熱賣及精選
荃灣冇得輸, 咁多特色嘢

回覆 引用 TOP

荃灣西點解可以疫市開鋪 開到咁 其他地方就仆晒街

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2020-9-22 05:14 PM 發表

https://ps.hket.com/article/2759333

Plaza88就快開張
冇人租,要玩埋水族館呀,真係笑死人

引用:
原帖由 ik2mljsuperstar 於 2020-9-22 07:02 PM 發表

荃灣西點解可以疫市開鋪 開到咁 其他地方就仆晒街
你唔好玩啦,租得嗰兩成笑死人啦,康城啊衰極都八成啦

回覆 引用 TOP

開唔開得成都成問題啊,可憐的荃灣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2020-9-22 05:14 PM 發表

https://ps.hket.com/article/2759333

Plaza88就快開張
本身對億京搞商場冇乜信心,但宜家見佢似真係有心搞個場都希望佢搞得好啦

荃灣西個五分鐘生活圈真係好犀利

唔係對荃西唔睇好,只係對呢個位好大疑問

免責聲明:本人的內容及圖片並不打算向任何人提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之來源可靠.也不表示本人保證任何資料均屬完整.可靠.準確.具時效或適用
引用:
原帖由 吾係磚家 於 2020-9-22 08:07 PM 發表

本身對億京搞商場冇乜信心,但宜家見佢似真係有心搞個場都希望佢搞得好啦
諗吓好啦

回覆 引用 TOP

其實如果搞商場最好嘅係咪算係MTR?

引用:
原帖由 stman919 於 2020-9-22 08:19 PM 發表

唔係對荃西唔睇好,只係對呢個位好大疑問
谷一谷佢,人流一定唔會少,而且食正旁邊工商區,同埋咁岩兩個熟食市場拆卸,人流點都有

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2020-9-22 09:20 PM 發表

谷一谷佢,人流一定唔會少,而且食正旁邊工商區,同埋咁岩兩個熟食市場拆卸,人流點都有
旁邊嘅工商區冇人返工㗎,全部都係倉

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-9-22 09:28 PM 發表

旁邊嘅工商區冇人返工㗎,全部都係倉
好多人返工,係有倉但倉都有不同職位包括倉務員,倉務助理,倉務文員,倉務會計,倉務IT,倉務主管等職位

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2020-9-22 09:31 PM 發表

好多人返工,係有倉但倉都有不同職位包括倉務員,倉務助理,倉務文員,倉務會計,倉務IT,倉務主管等職位
你講嘅係物流,我講嘅係真係一個貨倉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]