• 瀏覽: 4,533
  • 回覆: 38
  • 追帖: 2
人民銀行公開市場開展合共3500億元人民幣逆回購操作,創逾7個月單日最大逆回購規模,當中1500億元為14天期,2000億元為7天期,中標利率分別持平在2.35%及2.2%。

今日並無逆回購到期,即單日淨投放3500億元。

港女隻隻股都吸引阿爺放水3500億人仔溝佢

熱賣及精選
始終要試23500 , 如穿就22800, 總之大跌要 搶大股票/2800
跌穿20000 ALL IN 2800

國慶假期臨近,應該沽貨收工

不要美金,只愛黃金 !!

回覆 引用 TOP

大戶9 一定會洗走大多數人先會上30000點.

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

我好有信心上30000, 但沒信心大戶如何跌夠...21000-23500 ? 呢段我會出力買大股....
估頂易, 估底難

回覆 引用 TOP

北水質低掃貨

Gogogo

回覆 引用 TOP

搶貨!快!

引用:
原帖由 satoru123 於 2020-9-22 02:09 PM 發表

北水質低掃貨
高手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-9-22 10:43 AM 發表

始終要試23500 , 如穿就22800, 總之大跌要 搶大股票/2800
又話同一隻股票唔會多過一手, 而家又要柯煙又盛

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-9-22 10:43 AM 發表

又話唔溝貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-9-22 02:21 PM 發表

又話同一隻股票唔會多過一手, 而家又要柯煙又盛
我叫其他人21000- 22000 ALL IN 2800, 沒講我本人, 閱讀理解0分
因為我有能力跑贏2800, 而其他人沒能力...

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-9-22 02:26 PM 發表

我叫其他人21000- 22000 ALL IN 2800, 沒講我本人, 閱讀理解0分
日日開post指導,而家又話正係叫人做自己唔做,其實你係咪網軍首領?

回覆 引用 TOP

專捉未蝨, 從不結合上文下理及其他我出的POST

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]