• 瀏覽: 7,486
  • 回覆: 108
  • 追帖: 3
別人恐懼我貪婪

熱賣及精選
可以大手撈

攞機槍掃低大象。🙈

回覆 引用 TOP

去媽展,等多一會

回覆 引用 TOP

買既原因是貪佢平?  

點平法呢?

嚴謹流程,精密分析,冷靜觀察,沉著應付,善於守拙,隱藏實力,一擊即中。
一日跌十蚊先叫恐慌

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
呢條友正一屎忽口來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-9-22 09:45 AM 發表

買既原因是貪佢平?  

點平法呢?
派返息會高息

引用:
原帖由 Maskaki 於 2020-9-22 09:39 AM 發表

別人恐懼我貪婪
睇完別盡信

市場上太多財演

散戶別盡信

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29430010&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

回覆 引用 TOP

如果實體冇匯豐份,洗黑錢指控又不是那麼嚴重!咁樣⋯⋯

Bulls make money, Bears make money, Pigs and Chickens get slaughtered

回覆 引用 TOP

今早見到底位了,大力掃,搏贏蠢成利潤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maskaki 於 2020-9-22 09:55 AM 發表

派返息會高息
股息係股價扣除, 即自己扣自己錢 ..... 同左袋換右袋差不多,

如果派息多因股價升, 股價升主要靠賺錢, 咁, 匯豐近年會好好賺?

嚴謹流程,精密分析,冷靜觀察,沉著應付,善於守拙,隱藏實力,一擊即中。

回覆 引用 TOP

你幾個月前已瞓過身!依家又瞓?真係錢多到呢

引用:
原帖由 Maskaki 於 2020-9-22 09:39 AM 發表

別人恐懼我貪婪
微信女,不過無美女圖

回覆 引用 TOP

引用:

別人恐懼我貪婪
上個禮拜都係咁講

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]