• 瀏覽: 77,248
  • 回覆: 453
  • 追帖: 11
18年入貨,兩年幾,計埋收嗰少少息面數都要輸40萬😓我依兩星期係咁鬧自己,諗住買匯豐夠安全,都要畀佢跣一鋪,真係好想死

熱賣及精選
坐啦仲可以點,派返息唔執一定攞得返,加油希望你唔會暈船浪

我都有買過滙豐,應該係2017年以77蚊入,後來跌到45蚊唔走,後尾升番上64蚊斬纜了;蝕左大約7萬,以後再冇掂呢隻嘢了。

引用:
原帖由 pkken476 於 2020-9-22 12:03 AM 發表

18年入貨,兩年幾,計埋收嗰少少息面數都要輸40萬😓我依兩星期係咁鬧自己,諗住買匯豐夠安全,都要畀佢跣一鋪,真係好想死
呢隻垃圾一路都係沉鋼式下跌,無希望架啦!
如果你貨少我會叫你掉晒佢,因為根本10年內都唔會到你個價。

人生不是得一個四十萬!一日未死總會發達!只是路行得順不順姐!

溝返多少!長擺!

引用:
原帖由 pkken476 於 2020-9-22 12:03 AM 發表

帳面輸緊定還是已斬左? 3月話唔派息果下我即斬輸4萬幾蚊

引用:

雙重貶值
賣左佢轉入中資銀行股啦

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!
引用:
原帖由 shum07 於 2020-9-22 00:54 發表

帳面輸緊定還是已斬左? 3月話唔派息果下我即斬輸4萬幾蚊
持有中

引用:

點解唔買番D沽對沖.

引用:
原帖由 hehaha2010 於 2020-9-22 12:58 AM 發表

雙重貶值
賣左佢轉入中資銀行股啦
內銀都唔多對路,驚打多五十大板

引用:
原帖由 珀~ 於 2020-9-22 01:00 發表

點解唔買番D沽對沖.
信心輸晒😓

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-9-22 01:00 AM 發表

內銀都唔多對路,驚打多五十大板
好過做佢老尾提款機既銀行,陸續有來

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!
派返息會好d,捱下啦

引用:
原帖由 pkken476 於 2020-9-22 01:01 AM 發表

信心輸晒😓
如果仲有閒錢溝多16000股,60就驚無乜機會見,45相信長遠仲可以,息應該會派返。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]