• 瀏覽: 77,255
  • 回覆: 453
  • 追帖: 11
其實我多謝以上各位,我只係求安慰,我明白買股票無必勝,但個心好唔舒服,真係好抑鬱但放心我冇事,真心唯有同佢鬥長命

熱賣及精選
早放啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkken476 於 2020-9-22 01:06 AM 發表

其實我多謝以上各位,我只係求安慰,我明白買股票無必勝,但個心好唔舒服,真係好抑鬱但放心我冇事,真心唯有同佢鬥長命
同是天涯淪落人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shum07 於 2020-9-22 00:54 發表

帳面輸緊定還是已斬左? 3月話唔派息果下我即斬輸4萬幾蚊
我都係嗰時斬。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkken476 於 2020-9-22 01:06 AM 發表

唔駛咁灰,當年供股後唔駛一年最高上98,如果計供股前價都差唔多120,供股嗰陣埋財演都喊出黎

咪害人啦
引用:
原帖由 manhoxyz 於 2020-9-22 12:51 AM 發表

溝返多少!長擺!

好快穿埋供股價 就穿20蚊

我37賣晒09年果d之後 只做沽

引用:
原帖由 pkken476 於 2020-9-22 12:03 AM 發表

18年入貨,兩年幾,計埋收嗰少少息面數都要輸40萬😓我依兩星期係咁鬧自己,諗住買匯豐夠安全,都要畀佢跣一鋪,真係好想死
換馬強勢股,搏輸少啲!

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

垃圾股
等執

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

我高過清姐價$40入 + $28供股,之後$90放,真人真事

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔
好多人比匯豐害死,大把老人家買來養老,我朋友的媽咪瞓身買,好慘

當年江交所3百蚊高位插洛百幾蚊更低,現在一樣破當年高位

回覆 引用 TOP

我都76蚊買入價
仍然坐緊艇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkken476 於 2020-9-22 12:03 AM 發表

18年入貨,兩年幾,計埋收嗰少少息面數都要輸40萬😓我依兩星期係咁鬧自己,諗住買匯豐夠安全,都要畀佢跣一鋪,真係好想死
等佢升返先,要一段時間,可能幾年,好過乜都冇

娛樂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]