• 瀏覽: 30,797
  • 回覆: 378
  • 追帖: 6
如果真係打台灣咩股票會升?石油嗎?

熱賣及精選
gold

贏,我陪你君臨天下;輸,我陪你東山再起
撐一隊波係一世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高婉岩 於 2020-9-21 02:49 AM 發表

軍工股
不過好少打得成
打得成我地依世都冇好日子過

引用:
原帖由 高婉岩 於 2020-9-21 02:49 AM 發表

放心啦,不會打的

引用:
原帖由 完美傻仔2011 於 2020-9-21 02:58 AM 發表

軍工股
不過好少打得成
打得成我地依世都冇好日子過
咩係軍工股?買定d當保險,打唔成又唔會大跌既😆

[六] 嚴禁使用過大之簽名檔,圖片最大值為 :長度(橫) x 縱度(高) 650 x 300
   -   經屢勸無效重犯上述之版規者會被即時禁言而不做任何通知
打緊你又唔知,打完你又唔信,升你又唔買住。

引用:
原帖由 高婉岩 於 2020-9-21 04:25 AM 發表

咩係軍工股?買定d當保險,打唔成又唔會大跌既😆
我玩美股 lockheed 依類就係軍工股
唔知中國有冇

最多只係打 48 小時,你話呢???
引用:

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
黃金啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-21 05:13 AM 發表

最多只係打 48 小時,你話呢???

基本上最主要係未打大家互相出口術時
好似之前台灣就用左幾千億買軍備
真係打時 咩q都跌 一出手就唔會48小時後全世界收哂聲
如果真係打全世界股票跌40-50%

跌就一定會跌啲,不過以今日軍力比,台灣所謂幾千億軍備都係無用,兩日都巳經俾多台灣。

BTW,師兄,呢排身體點呀?生活 OK 嗎?
引用:
原帖由 完美傻仔2011 於 2020-9-21 05:58 AM 發表

基本上最主要係未打大家互相出口術時
好似之前台灣就用左幾千億買軍備
真係打時 咩q都跌 一出手就唔會48小時後全世界收哂聲
如果真係打全世界股票跌40-50% ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-21 06:15 AM 發表

跌就一定會跌啲,不過以今日軍力比,台灣所謂幾千億軍備都係無用,兩日都巳經俾多台灣。

...
認同
身體都係咁又係一停睇醫生  睇到怕

引用:

升?

美台兩軍…
即時用巡航導彈,
連續咁轟炸香港,
長達三日三夜架!
(仲有生命先出奇)

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-21 06:15 AM 發表

...
你完全忘記咗…美國!

註台美軍基地,
等同美國國境一部份!
(自爆就當解放軍偷襲~)

即時轟炸香港…
巡航導射你三日三夜!

Gogogo

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]