• 瀏覽: 14,292
  • 回覆: 107
  • 追帖: 3
我相信好多人都係咁, 樓價大跌的話好多人的人生就玩完!

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

香港人身家性命財產係嗮度,你話呢?
最慘係,仲要細到無普,完全無私隱,無尊嚴。
仲有更可悲既,香港人仲完全唔知自己既可悲,覺得好自豪。
代代相傳,可悲!

引用:
原帖由 m11ce 於 2020-9-20 02:54 PM 發表

代代相傳,可悲! ...
係呀, 香港就係禁, 不過你第日賣左佢已經可以去外國做大王

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-9-20 03:17 PM 發表

係呀, 香港就係禁, 不過你第日賣左佢已經可以去外國做大王
外國就大王
翻到大陸依然係細都無樽鹽

引用:
原帖由 1MH1 於 2020-9-20 02:30 PM 發表

Good Luck 🍀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1MH1 於 2020-9-20 02:30 PM 發表

去孟瓜拉做皇帝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-9-20 03:27 PM 發表

外國就大王
翻到大陸依然係細都無樽鹽
大6好大, 物僎仍然低, 樓都平, 你下下用福田上海比無計

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-9-20 03:38 PM 發表

大6好大, 物僎仍然低, 樓都平, 你下下用福田上海比無計
福田,平
南山先係頂尖

回覆 引用 TOP

數字遊戲,何必太計較

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

我個friend 好多大陸客話好想快D通關賣樓

1 老婆絕對不會有錯  
2 如果發現老婆有錯, 一定是我睇錯  
3 如果我冇睇錯, 一定是因我的錯, 才害老婆犯錯
4 如果是她自己的錯, 只要她不認錯, 那就是我的錯  
5 如果老婆不認錯, 我還堅持他有錯,那就是我的錯  
6 總之, 老婆絕對不會有錯,這句話絕對不會有錯
引用:
原帖由 1MH1 於 2020-9-20 14:30 發表

點解咁講,自住基本升跌冇影響?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 m11ce 於 2020-9-20 14:54 發表

代代相傳,可悲! ...
咁你可以移民理想嘅國家,加拿大,澳洲,美國啲屋都好大。

個個供班明星買樓先最傻

引用:

樓價根本唔會跌,好多人已玩完!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]