• 瀏覽: 32,931
  • 回覆: 240
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 akoko 於 2020-9-20 12:58 AM 發表

華為電腦已經做到了完全去美化。
為咗盲撐華記, 真係咁多廢話嘅?? MATE系列電腦用咩CPU係知嗎?? 硬件咪又係美國佬嘢, 軟件又係美國佬嘢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 david2002ckck 於 2020-9-19 11:39 PM 發表

用中芯的芯片就可以了!中國強大不死!
中芯都唔俾用,最先進既芯片製造設備都有美國公司既技術

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-9-19 11:56 PM 發表

仲有ASML未來將會投入中國市場
美國唔俾啊,中芯一直想買7NM既光刻機,但美國一直唔批

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時捉水果 於 2020-9-20 01:57 AM 發表

系統已有鴻蒙,芯片未有,最先進既芯片製造設備都有美國技術,美國唔準中國買,
芯片有,不過40mn

首先,真正是否落實,時間來證明,AMD晶片有d cheap喎。😲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlam13888 於 19-9-2020 09:40 PM 發表

又一次證明 侵侵思覺失調 或者 根本另有算盤

佢有佢制裁
我有我做生意
行動證明美國商家開始反抗佢

回覆 引用 TOP

華為今年手機都仲可以準時量產,但iphone就一拖再拖,連5G都搞唔出。仲以為被制裁係iphone添。

回覆 引用 TOP

每年大陸進口晶片3000億美元,禁晶片老美自己都傷,未來五年計劃投入100000億人仔,老美夠膽搏以後一滴生意都不要?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlam13888 於 2020-9-19 09:40 PM 發表

電腦同玩話唔同架 你想笑死人咩😂

[六] 嚴禁使用過大之簽名檔,圖片最大值為 :長度(橫) x 縱度(高) 650 x 300
   -   經屢勸無效重犯上述之版規者會被即時禁言而不做任何通知

回覆 引用 TOP

原來係只準同美國買貨?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-9-19 11:32 PM 發表

美國而家係要救經濟,如果打壓華為真係可以救返美國經濟佢一定會做。但而家才發現原來打壓華為,自己幾間大野包括Intel AMD Google 同高通全部都會唔掂。佢就唔敢咁大力度了。但而家接近選舉,為面子佢都要做下樣。 ...
你真係妄想症發作, 係啦冇咗中國全世界都仆晒街

回覆 引用 TOP

好簡單, 侵侵入咗好多AMD股

回覆 引用 TOP

跪低 定收了保護費?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlam13888 於 2020-9-19 11:08 PM 發表

七少陣啦 我係建築部工作過
會吾知⋯⋯⋯

不過無謂講太多!
地盤工是否都係建築部?😎

香港傳媒己死!新聞根本是故事!
引用:
原帖由 johnlam13888 於 2020-9-19 09:40 PM 發表

什麼政治把戲?一切都係由金主話事,他們祗是代客泊車而已!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]