• 瀏覽: 14,470
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 香港進擊的P圖 於 2020-9-20 08:56 AM 發表

你可唔可以睇多啲時事新聞?噉都要問。
睇唔到喎!

引用:
原帖由 8d 於 2020-9-19 04:34 PM 發表
American fake again
we'll said

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2020-9-19 08:31 PM 發表
大家諗下李加X從來冇投資美國市場!
企只會靜雞雞投資zoom
賺夠了就叫傳媒(或傳媒自己)唱佢典樣在呢瓣投資獲利幾多幾多。。

當老散後知後覺、拿拿聲疴煙咪執書時
股價隨即散bang真係橋

真係好橋

死美國佬,越黎越忔人憎。

引用:
原帖由 golfboy 於 2020-9-20 09:37 AM 發表

儍的媽?知吾知好多老美退休基金hold 住爸爸,推冧爸爸睇邊個死
咁浸浸就要諗
要威就唔可以帶頭盔

😂😂😂😂😂😂

袁弓夷話要號召美國佬搞到佢無運行

引用:
原帖由 plcp 於 2020-9-20 01:03 PM 發表
袁弓夷話要號召美國佬搞到佢無運行
佢有鬼號召力咩,叫倒班黃人螞蟻上市時唔好抽先啦。

target - china
hence i am thinking of buy or not, us may affect its rise

引用:
原帖由 CupidHong 於 2020-9-19 04:13 PM 發表
又阻上市又國安! 原來美國都有國安
因為美國4大投資銀行 高盛、大摩、花旗、摩通聯合包銷,抽咗好多水過嚟炒起螞蟻,佢哋管理嘅基金都會大手入貨,咁當然啲美股要出貨啦,你話侵侵慶唔慶?

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2020-9-20 09:43 AM 發表

睇唔到喎!
CNN,CNBC,FOX,Financlal Time
齋識睇中文就香港01,蘋果&法大紀元就千祈咪睇。睇鳩壞你腦。

引用:
原帖由 domdom1982 於 2020-9-19 06:20 PM 發表
因為美國唔抵得螞蟻選擇係香港同內地上市
呢個時勢應該再無公司敢向美國申請上市, 有版比你睇, 上完市個總統一唔like你就容乜易又被迫賤價賣比美企, 侵侵咁樣對華為, tiktok, 騰訊全世界看在眼裡等於自己殺死自己個股票市場

黃子華既"魚蛋論"

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-21 01:21 AM 發表

呢個時勢應該再無公司敢向美國申請上市, 有版比你睇, 上完市個總統一唔like你就容乜易又被迫賤價賣比美企, 侵侵咁樣對華為, tiktok, 騰訊全世界看在眼裡等於自己殺死自己個股票市場 ...
其實中共每步棋都另美國一步一步踩入陷阱,美國國運一路比侵侵消耗緊,我個人認為中國其實好想侵侵連任,並唔係外界一直所講既好驚侵侵連任,侵侵連到美國先仆街

所以早年已有唔少預測話中國慢慢會成為世界第一大國爬美國頭,部署定中資股差唔多

螞蟻後面有母豬,母豬會上樹美國怎會不驚

引用:
原帖由 shum07 於 2020-9-21 03:29 AM 發表

其實中共每步棋都另美國一步一步踩入陷阱,美國國運一路比侵侵消耗緊,我個人認為中國其實好想侵侵連任,並唔係外界一直所講既好驚侵侵連任,侵侵連到美國先仆街

所以早年已有唔少預測話中國慢慢會成為世界第一大國爬美國頭,部署定中資股差唔多 ...
特朗普6次破產唔係流,第2次破產開始,已經可以睇到佢死性不改,用賴皮手法愚弄對方,呢個曠世奇材四年前都可以選到做總統,用中國佛家道理就係美國之前做傷天害理事太多,終於有因果報應

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]