• 瀏覽: 409,926
  • 回覆: 12
  • 追帖: 163
我入黎繼續支持萬太

熱賣及精選
貨源歸邊,亦代表……如果放出黎嘅消息,就算係奇怪,都可以有能力升上去,玩野玩到盡都得……

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2020-9-18 05:11 PM 發表

連續10粒星變成一條魚骨
萬太諗緊煮咩野好,諗起條魚,之後就……萬生問佢,個股價圖想點玩,萬太就答:魚骨

大巿插落去,恆騰就玩野企硬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2020-9-18 05:49 PM 發表

其實魚骨正,股價太低,可以低價入;股價太高,可以套現等低位入。正
我開始懷疑,筒叔真正身份……

引用:
原帖由 33illumunati 於 2020-9-24 11:50 AM 發表

前日都講左24200穿好大鍋
剛剛走左隻熊仔,攞返少少錢對衝下

引用:
原帖由 king1990cccc 於 2020-9-24 02:40 PM 發表

跌左2000點啦

又做下圖表派先
恆指十年月線圖,如果咁睇,有派跌啵😂

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2020-9-24 06:51 PM 發表

好明顯係迫政府快啲批恆大回A唔係咁都睇唔到?
另外,如果恆騰要幫呀媽的話,強行要今年年底喺巿場攞到大錢,就有機會唔太遲嘅時間,借恆騰呢個“私生子“做野

始終咁多間恆大有份嘅公司,可能係以136最多流動資產,盤數最好的……

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2020-9-24 07:17 PM 發表

好但太細,同埋同qq分
都係嘅,除非恆大同騰訊夾左計,甚至有其他外力玩野,等我FF一下,強行谷高股價,之後叫騰訊用高價買返恆大嘅股份不過呢個可能性好低……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngben 於 2020-9-25 02:38 PM 發表

可以入貨了
何解而家已經可以入貨?

引用:
原帖由 Happykam 於 2020-9-25 08:14 PM 發表

而家嘅恆大,基本上係有咩野較為利好一點的消息都會推出黎,去頂一頂巿場嘅負能量

如果年底前就要清負債,應該會有更多動作,就好睇下黎緊一段時間會點樣呢
(利申:136有貨的)

引用:
原帖由 言川 於 2020-9-26 02:36 AM 發表

聽講恆大同騰訊係同一派繫 恆大負債甘多一早係人都知  究竟佢地本身收購136來係諗住做咩  冇可能錢多收來玩
如果你咁講,即係一早就係搵可間同樣係過萬億嘅巨無霸去同恆大一齊行,就算佢債好多,另一間都可以支持到佢咁樣

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2020-9-26 12:47 PM 發表

恆騰本身係獨立上市,恆大的問題與136冇關。好似當年AIA咁,係AIG全資附屬公司,但AIG唔掂,結果咪賣走AIA, 而AIA係肥朱肉,勁賺$。 金碧同一命運,恆大先至將佢變現;而136,佢應該係用嚟賺佢啲樓第二輪$,如果做得成功就超級肥,因為樓開始舊,始終要裝修 ...
呢個同意,所以到而家仍然持有

不過都係嗰句,風險自己食,最多眼淚心流

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]