• 瀏覽: 3,400
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
基於一手得2%中,301%升幅先滿足到大家勝肉,唔好留言潛水,升幾十%吓

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2020-9-24 10:36 AM ) 參與人數 20

1. 升150%以上

4 (20.00%)

2. 升200%以上

5 (25.00%)

3. 升301%以上

11 (55.00%)

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-17 10:46 AM 發表

你無抽或抽唔中?
加埋銀行無孖 又證券行無孖 現金抽輸埋手續費 你比人洩下氣

引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2020-9-17 10:48 AM 發表

加埋銀行無孖 又證券行無孖 現金抽輸埋手續費 你比人洩下氣
我都抽咗,有6成機會中,幾舊水息,無所謂啦

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-17 10:50 AM 發表

我都抽咗,有6成機會中,幾舊水息,無所謂啦
你呢d就叫風度  😉

引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2020-9-17 10:51 AM 發表

你呢d就叫風度  😉
千萬唔好無抽或抽唔中就唱衰隻股

引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2020-9-17 10:47 AM 發表

幾多先掂 國配已咁早截 (同等銀行有孖既朋友一樣)入唔倒切飛去左公開發售搶你仲未知?
幾多先掂 有抽農夫就知 人地都係早截 你咁都唔知?

其實有好多中小銀行有開孖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ex6834 於 2020-9-17 10:52 AM 發表

得農夫先入準則 先叫掂 ? 你近月先玩新股

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-17 10:52 AM 發表

千萬唔好無抽或抽唔中就唱衰隻股
呢個咁高尚的精神竟然係呢度搵到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ex6834 於 2020-9-17 10:52 AM 發表

農夫銀行孖 好早有 呢隻唔係一面睇好的 睇多d文啦

引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2020-9-17 10:55 AM 發表

得農夫先入準則 先叫掂 ? 你近月先玩新股
農夫岩岩招完 拎哩舉個例啫 驚你善忙 唔好我拎新鴻基ipo同你比好無🤤

回覆 引用 TOP

今次係好多人想孖但無得抽,A組1中手半手一定惜貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2020-9-17 10:56 AM 發表

農夫銀行孖 好早有 呢隻唔係一面睇好的 睇多d文啦
笑死 玩國配 你同我講銀行開孖 新手唔好沖出哩X 你用邊個銀行玩國配🤣

引用:
原帖由 ex6834 於 2020-9-17 11:08 AM 發表

笑死 玩國配 你同我講銀行開孖 新手唔好沖出哩X 你用邊個銀行玩國配🤣
其實你玩開細額 真係同你解釋唔到太多 唔同層次  同你講多都益左你 今次無份賺唔緊要喎 終有機會中一手 比心機

引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2020-9-17 11:11 AM 發表

其實你玩開細額 真係同你解釋唔到太多 唔同層次  同你講多都益左你 今次無份賺唔緊要喎 終有機會中一手 比心機
無野講又話解釋唔到太多 想落台咪講咯 哩到人少少 大家明架啦 利申:現金抽中左手sor 唔好再沖出哩X

引用:
原帖由 ex6834 於 2020-9-17 11:14 AM 發表

無野講又話解釋唔到太多 想落台咪講咯 哩到人少少 大家明架啦 利申:現金抽中左手sor 唔好再沖出哩X
睇左你既post知你求學心強唔怪得成日想索料 又膚淺 科網出事叫人小心唔好抽 代表同人多謝你
不再串你的溫柔:

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]