• 瀏覽: 3,080
  • 回覆: 78
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2020-9-17 05:18 PM 關閉
以前覺得香討既地產分析好高質
好似好人兄同P兄佢地,分析得好到位,有果句講果句,我亦都係因為佢地先一直上香討。
近年佢地慢慢淡出之後,香討既貼都係一d互相指罵,好友同淡友盲目攻擊對方,完全無實際分析,搞到其佢會員睇都唔想睇,睇完又會質疑。
好懷念舊時既地產達人,請你地番黎指點番我地吧。

而家地產板得返班AA每日求其搵篇新聞扯去唱好地產

好似疫情早兩日4單就出黎唱好大叫gogogo,琴日12單就扮晒傻當睇唔到。

引用:
原帖由 Cire 於 2020-9-17 07:05 AM 發表

好似疫情早兩日4單就出黎唱好大叫gogogo,琴日12單就扮晒傻當睇唔到。
依家好友盲目叫好,淡友盲目叫跌,總之兩邊人就分相拎段新聞出黎笑對方慘,咁叫咩討論同分享,完全小學雞行為。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 [S]希 於 2020-9-17 06:53 AM 發表

好似好人兄同P兄佢地,分析得好到位,有果句講果句,我亦都係因為佢地先一直上香討。
近年佢地慢慢淡出之後,香討既貼都係一d互相指罵,好友同淡友盲目攻擊對方,完全無實際分析,搞到其佢會員睇都唔想睇,睇完又會質疑。
好懷念舊時既地產達人,請你地番黎指點番我地吧。 ...
開名啦!又好人又p

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2020-9-17 07:20 AM 發表

開名啦!又好人又p
你明就會明,唔明就唔會明

最重要是精準分析, 理性討論。

引用:
原帖由 falconV8 於 2020-9-17 07:22 AM 發表

最重要是精準分析, 理性討論。
依家變到灌水,係唔係都係度亂up24

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 [S]希 於 2020-9-17 06:53 AM 發表

好多區都係咁情況🤷🏼‍♂️

引用:

我以前都係因為香討有這班地產達人的分析先開始長期來香討

引用:
原帖由 香情 於 2020-9-17 07:40 AM 發表

我以前都係因為香討有這班地產達人的分析先開始長期來香討
依家每次點開都係 淡淡交租啦/好友要call loan 啦,好低質

回覆 引用 TOP

我好懷念香討地產神人雞佬同40歲老總,冇咗佢哋少咗好多歡樂

回覆 引用 TOP

引用:

P兄是誰?P愛人?,

神人?係咪自己回自己呢位呀?

引用:
原帖由 Cire 於 2020-9-17 07:05 AM 發表

冇錯,立鴨AA日日都係好消息,永遠GoGoGo 叫人買

引用:
原帖由 何妖做柒首 於 2020-9-17 08:31 AM 發表

神人?係咪自己回自己呢位呀?

江湖騙子就實出名!
自己回自己,但又唔記得switch account

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]