• 瀏覽: 1,075
  • 回覆: 24
係我留意時,睇住海底撈由29左右係咁升,大家會否入?
咩價位入好?
前景覺得點?

引用:
原帖由 carmanbbb 於 2020-9-16 08:33 PM 發表

唔好入啦 ! 我自己都有 D 驚.........
因為 覺得佢公司係有d本事,但又真係穩定增長 升得唔錯咁。
所以想了解一下業績係咪其實好好。見好多人買佢d 配料,又有食肆,國內又有名氣,所以睇唔透實況

回覆 引用 TOP

遲早好似小肥羊一樣!

引用:
原帖由 真正一野耗盡 於 2020-9-16 08:40 PM 發表

遲早好似小肥羊一樣!
點a??會做唔住?

$60 好似太貴
九毛九都係貴

如果有人送錢比我 多多都入

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chocolate321 於 2020-9-16 08:43 PM 發表

$60 好似太貴
九毛九都係貴
覺得佢會升到幾多? 我覺得已經over 曬我想像。

其實騰訊 可能比佢穩陣,
但海底 平過騰訊,手數1000 同100既分別

All in 就一炮燈死,分注就慢慢磨死

有足球的地方就有江湖,有江湖就有紛爭,有紛爭就有足球。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車車TY 於 2020-9-16 08:47 PM 發表

覺得佢會升到幾多? 我覺得已經over 曬我想像。

其實騰訊 可能比佢穩陣,
但海底 平過騰訊,手數1000 同100既分別
我覺得差不多卦, 水位唔多, 我想買九毛九不過要等等

引用:
原帖由 chocolate321 於 2020-9-16 08:49 PM 發表

我想入 螞蟻,但未有消息 咩價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車車TY 於 2020-9-16 08:40 PM 發表

點a??會做唔住?
我去過大陸同一間三次只食過二次!第一次去晚上6點無訂位攞籌問等幾耐,門口侍應講五個鐘,即走不等!第二次訂位七點順利食到,好新鮮感!有變面,拉麵即刻面前拉!有人幫你脫蝦,不過有點煩!第三次無有feel了!這已經幾年前了!直至現在也未去第四次!以前小肥羊也是新鮮感幫襯也是一兩次!之後無再去過!飲食也只不過是時興野吧!

引用:
原帖由 真正一野耗盡 於 2020-9-16 08:52 PM 發表

我去過大陸同一間三次只食過二次!第一次去晚上6點無訂位攞籌問等幾耐,門口侍應講五個鐘,即走不等!第二次訂位七點順利食到,好新鮮感!有變面,拉麵即刻面前拉!有人幫你脫蝦,不過有點煩!第三次無有feel了!這已經幾年前了!直至現在也未去第四次!以前小肥羊也是新鮮感幫襯也是一兩次!之後無再去過!飲食也只不過是時興野吧! ...
明,的確,食肆變化大。。。
有d shop 超鐘意既,都唔會成日去幫襯。
但唔好食既 如果方便就腳,反而多客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chocolate321 於 2020-9-16 08:49 PM 發表

九毛九?

引用:
原帖由 車車TY 於 2020-9-16 08:54 PM 發表

九毛九?
9922, 酸菜魚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]