• 瀏覽: 39,715
  • 回覆: 255
  • 追帖: 7
又話已經跌到好殘,又吹雞話出年派息,到底想跌到幾時呀?

熱賣及精選
底中之底,撈貨啦H兄

差唔多喇~差唔多喇~
等多幾年就差唔多喇

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
看勢平保大股東減持緊

等 28蚊

引用:
原帖由 Hanru 於 2020-9-16 06:31 PM 發表

一早叫唔好再買呢隻垃圾,一直都係沉鋼式下跌

回覆 引用 TOP

會瘋正25仔

回覆 引用 TOP

會唔會....變仙股?

好快可以去返供股價$28

回覆 引用 TOP

喪鍾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hanru 於 2020-9-16 07:01 PM 發表

會唔會....變仙股?
咁又唔會,不過穿硬30

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hanru 於 2020-9-16 07:01 PM 發表

會唔會....變仙股?
除非中央出手打壓,吊銷發鈔證券強積金牌照

"cut loss short,let profit run"
目標價10蚊!但都吾買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-9-16 07:31 PM 發表

除非中央出手打壓,吊銷發鈔證券強積金牌照
中央話過要佢付出代價,遲遲都唔出手,可能係等自己人沽清貨先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hanru 於 2020-9-16 06:31 PM 發表

喪溝

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]