• 瀏覽: 2,502
  • 回覆: 21
點解十蚊哥話有

有都無水抽啦

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-16 05:24 PM 發表

有都無水抽啦
輝仔十成幫到你

回覆 引用 TOP

Sorry, 我錯

9616 東軟明天招股,800股一手,收票行中痕

引用:
原帖由 StevinJohn 於 2020-9-16 05:34 PM 發表

Sorry, 我錯

9616 東軟明天招股,800股一手,收票行中痕
老友,真係透G晒啦,抽十手支持下西軟啦

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-16 05:37 PM 發表

老友,真係透G晒啦,抽十手支持下西軟啦
睇左標題, 諗左好耐咩叫西軟, SJ ching 近得你多呀, 哈哈...

東邪西毒 東張西望 東軟西硬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家無心 於 2020-9-16 07:20 PM 發表

睇左標題, 諗左好耐咩叫西軟, SJ ching 近得你多呀, 哈哈...
見到豬西小弟即軟

馬後砲

回覆 引用 TOP

原來東軟西硬😓

《經濟通通訊社16日專訊》國內民辦IT高等教育服務提供者東軟教育(09616)公
布主板上市計劃,該股將於明日(17日)起至9月22日招股,計劃發行1﹒67億股,當中
10%為香港公開發售,招股價介乎5﹒18-6﹒22元,集資8﹒63億至10﹒37億元
,每手800股,入場費5026﹒14元,預料於9月29日掛牌。
  公司引入5名基石投資者合共認購5300萬美元股份,當中包括景林、幾何礪能及中教吉
何、GSC Fund 1及Vision Fund 1、源樂晟和千合資本。
  集資所得約50%將用於升級現有學校設施及擴建校園;約20%將用於收購中國其他大學
或學院,擴大學校網絡;約20%用於償還公司先前向商業銀行的借貸;約10%用於補充公司
的營運資金及用於一般業務營運。
  中信里昂證券為獨家保薦人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 StevinJohn 於 2020-9-16 08:22 PM 發表

原來東軟西硬😓
見西即硬,男之常情😂😂

回覆 引用 TOP

中通快遞(2057)、再鼎醫藥(9688)、東軟教育(9616)

聽日3隻,錢已抽乾……

引用:
原帖由 MizzBuBu 於 2020-9-16 10:35 PM 發表

中通快遞(2057)、再鼎醫藥(9688)、東軟教育(9616)

聽日3隻,錢已抽乾……
負6返錢,呢3隻不抽也罷

回覆 引用 TOP

嘉和又吾知接吾接到雲錢……隔離就講下星期2先招,如果係就無問題

回覆 引用 TOP

開喇開喇,呢隻銀行唔知孖唔孖開呢?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]