• 瀏覽: 5,334
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
我朋友今朝早sent俾我,我搭緊地鐵嘩一聲,啲人以為咩事,我係咁話好靚好靚,但到現在都未諗到邊到黎... 唔知你又地知唔知😅

附件

FB_IMG_1600220565672.jpg(170.73 KB)

2020-9-16 10:08 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2020-9-16 10:08 AM 發表

我朋友今朝早sent俾我,我搭緊地鐵嘩一聲,啲人以為咩事,我係咁話好靚好靚,但到現在都未諗到邊到黎... 唔知你又地知唔知😅
雙彩虹和屋苑冇關

引用:
原帖由 IPUser 於 2020-9-16 10:11 AM 發表

雙彩虹和屋苑冇關
其實我係發現呢個屋苑俾雙彩虹更美,才令我驚喜呢。

彩虹

附件

20200916_101430.jpg(29.61 KB)

2020-9-16 10:15 AM

回覆 引用 TOP

屋苑

附件

20200916_101441.jpg(198.42 KB)

2020-9-16 10:15 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2020-9-16 10:13 AM 發表

其實我係發現呢個屋苑俾雙彩虹更美,才令我驚喜呢。
鍾意係好事,住得開心 師兄影相亦靚

但係唔係每人都接受到屋苑咁舊,我太太就唔接受。🙊

引用:
原帖由 IPUser 於 2020-9-16 10:17 AM 發表

但張相應該係由曼克頓山影既。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IPUser 於 2020-9-16 10:17 AM 發表

但內面裝修靚過1手樓... 人地美孚好多都真正豪裝

引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2020-9-16 10:29 AM 發表

但內面裝修靚過1手樓... 人地美孚好多都真正豪裝
我知,我有朋友都係美孚豪裝,不過太太唔鍾意,冇計

回覆 引用 TOP

你朋友今朝起到身有無又愛多d個屋苑?

四小龍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2020-9-16 10:08 AM 發表

哩D叫 霓虹, 下面平時見到的是折射叫虹(彩虹), 而上面由彩虹再反射叫霓, 所以霓比虹淺色

引用:
原帖由 2015加25 於 2020-9-16 10:42 AM 發表

你朋友今朝起到身有無又愛多d個屋苑?
佢話每每起床時見到呢個靚景都會大戰數回合

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ck360913 於 2020-9-16 10:50 AM 發表

哩D叫 霓虹, 下面平時見到的是折射叫虹(彩虹), 而上面由彩虹再反射叫霓, 所以霓比虹淺色
長智識

某日有幾首外太空船到了地球, 分別寫了報句:
1號 太空船降落在沙漠地區, 就報告地球全是沙漠....冇山冇水冇人......
2號 太空船降落在海洋地區, 就報告地球全是水....冇山冇沙冇人冇空氣......

做人如此片面, 只睇自己想睇的野......眼光只會更短小
引用:
原帖由 虎榮 於 2020-9-16 10:55 AM 發表

長智識
聽說褔地才有

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]