• 瀏覽: 7,935
  • 回覆: 68
會唔會改最尾日先孖舊雲?

馬後砲
要睇大家如何取捨,如何分配啦 

回覆 引用 TOP

最尾果日仲點孖到?

香討真係冰山一角. 
各劵行預留個600億, 如果今日以接近打爆, 有500億借出, 咁正明呢隻係好野.
係褔仔, 樂享用左咁多資金之下, 仲可以咁爆, 我覺得比前兩隻更好...
之後既, 之後再諗...

由於疫情關係......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仁字拖 於 2020-9-15 09:36 AM 發表

最尾果日仲點孖到?
銀行係可以...

樂享我都係琴日最後先小孖200手...借60幻, 都係122蚊息...

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-9-15 09:43 AM 發表

銀行係可以...

樂享我都係琴日最後先小孖200手...借60幻, 都係122蚊息...
請問122係一日定係咁多日?

引用:
原帖由 沉睡奇怪手袋 於 2020-9-15 10:03 AM 發表

請問122係一日定係咁多日?
係咁多日, 300萬收下, 1.1厘....只係122蚊息...零手續費...
中1手, 升1成打和...汁返個晏仔都好...

啲新股。咁樣接住落去。想食餐安樂茶飯都唔得。。只靠信用卡度日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-9-15 10:13 AM 發表

係咁多日, 300萬收下, 1.1厘....只係122蚊息...零手續費...
中1手, 升1成打和...汁返個晏仔都好...
請問係用邊間

引用:
原帖由 沉睡奇怪手袋 於 2020-9-15 10:32 AM 發表

請問係用邊間
新手就爬文啦....1.1%講左咁多日仲問邊間...都截左啦.....成日做伸手黨...咁多新手浦頭...真係股災先兆

回覆 引用 TOP

只要星四或之前未招,樂享就駁到😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-9-15 09:43 AM 發表

銀行係可以...

原本諗住抽1手樂享..睇左你post有道理..跟你咁玩...嗰$122當手續費都抵...如好彩中2手就好囉..雖然機會好細

引用:
原帖由 gumdum 於 2020-9-15 10:56 AM 發表

原本諗住抽1手樂享..睇左你post有道理..跟你咁玩...嗰$122當手續費都抵...如好彩中2手就好囉..雖然機會好細
0.8厘,5仔。去馬

回覆 引用 TOP

究竟幾時招股?

回覆 引用 TOP

太平了獅子

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]