• 瀏覽: 3,627
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
係咪柯晒?福壽阿

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2020-9-15 07:25 AM ) 參與人數 64

1. 世界掂
2. 萬國掂
3. 兩間都掂
4. 無間得,搵九龍?
樂享睇業績都勁啲, 而且一首要萬幾蚊 集資額大少少 而啲中, 搏佢大部分人都攞曬啲錢抽福祿
我就 乙組 樂享,其他錢先福綠

引用:
原帖由 frankiechau821 於 2020-9-8 07:37 AM 發表

樂享睇業績都勁啲, 而且一首要萬幾蚊 集資額大少少 而啲中, 搏佢大部分人都攞曬啲錢抽福祿
一睇就知個個抽樂啦,你d sense真係...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 frankiechau821 於 2020-9-8 07:37 AM 發表

集資額大唔等於易d中,要睇埋幾錢一股同幾多股一手
另外,之前有post 講過A B 組合共得50000多手。

引用:
原帖由 Hesperado 於 2020-9-8 08:04 AM 發表

集資額大唔等於易d中,要睇埋幾錢一股同幾多股一手
另外,之前有post 講過A B 組合共得50000多手。
手數少但1手萬幾蚊,係褔錄2.5倍, 乙組 中2手 已經等於福錄中5手, 中籤率 細啲, 但你 總貨值高d 始終集資額大啲就係大啲 一個集資兩億美金一個一億美金, 總共幾多手都係 數字遊戲

其實證券行一隻開95一隻唔開都估到咩料。

歷史不斷重演,眼+煙😎

馬後砲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 frankiechau821 於 2020-9-8 08:09 AM 發表

手數少但1手萬幾蚊,係褔錄2.5倍, 乙組 中2手 已經等於福錄中5手, 中籤率 細啲, 但你 總貨值高d 始終集資額大啲就係大啲 一個集資兩億美金一個一億美金, 總共幾多手都係 數字遊戲 ...
手數多點都易中d

引用:
原帖由 jack__ 於 2020-9-8 09:46 AM 發表

手數多點都易中d
手數多 應該對多戶一手最有利,但對上乙組人士無利

被頭到尾都唔知隻福6 有咩好 

回覆 引用 TOP

樂亨今日無招股窩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 frankiechau821 於 2020-9-8 10:10 AM 發表

手數多 應該對多戶一手最有利,但對上乙組人士無利
都部分同意 但我自己就覺得 手數 分派一定好過手數少
唔計一手幾錢情況下

回覆 引用 TOP

後日招機會大d

可悲既少數扮多數

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-8 07:25 AM 發表

係咪柯晒?福壽阿
我反而想知佢個招股期
福綠就至到今個星期五,18/9上市
咁樂享呢?謝謝

支持警察嚴正執法!

回覆 引用 TOP

市場消息指,樂享互動(02707)將於周四起(10日)招股,集資約2億美元(約15.6億港元),目前正進行投資者路演。
據報該股引入多名基石投資者,包括移卡(09923-HK)、Crede Capital Group、嘉實基金、Capital investment,合共投資約5,000萬美元(約3.9億港元)。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]