• 瀏覽: 1,467
  • 回覆: 31
散戶學精了 好難呃及誘人短炒犯錯
對方沒晒招, 在股票上不夠人來, 又出人身攻擊/發惡老屈.
男人老狗扮阿婆影響人買股票....我都未同網軍計, 學人扮真散戶..
出貼人不是真散戶, 有顧用科技公司入侵好多散戶電腦.
同陌生人搭爹如同街上, 小心畀人跟尾及發現較有錢散戶, 用黑客入侵知你持股, 然後不停出貼NUMBER滋擾影響散戶...令你輸錢.
網上呃你輸股票沒法律可追究.

留意有組織抹黑行為及引戰浪費對方時間和精神.
回貼人大部份新註冊會員及分身人,  沒信用可言及非散戶身份
大量炒股GROUP ADMIN 上水

熱賣及精選
引用:
原帖由 朱共山 於 2020-9-7 04:29 PM 發表

吊拿聲你老美, 好彩有其他股升
3星唔打走去打我D 股
你每隻股都係得一手

引用:
原帖由 manhoman 於 2020-9-7 04:31 PM 發表

你每隻股都係得一手
冇錯, 仲有1手 285 1211

-7%

引用:
原帖由 manhoman 於 2020-9-7 04:31 PM 發表

你每隻股都係得一手
佢又賴大戶追住佢打😂

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-7 04:32 PM 發表

佢又賴大戶追住佢打😂
特朗普傾國之力打壓佢一手中芯

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-9-7 04:29 PM 發表

吊拿聲你老美, 好彩有其他股升
泡菜3星唔打走去打我D 股
傷心國際

原來係你害到股價插水,你唔止蝕,中心係唔會升

梨敵不過禾Al、量子儀

AI 洗板令事實變成荒謬...
不停將AI 掛嘴邊講到爛
等人以為大戶沒用AI及網軍BOT呃人錢...
不停派黑客入侵偷竊只因多口破壞人好事...

我本人好少講AI, 一講必定講程式盤, 而對方有意將某D 字洗腦說到爛, 說到令人反感麻木, 最後ON9輸錢

每一樣野聽得多就反感,對方好識玩心理.

都是果句, 對方越嬲, 就越咬人, 
我同佢沒仇, 為何狙擊我.
唯一解釋就是破壞了人好事

根本是網軍, 學人扮散戶, 網軍有咩知格學人有情緒...

大好星期6 諗著研究下新招, 結果又來引戰, 晒大家寶貴時間.

我有我出貼, 你有你呃人, 唔鍾意就BLOCK 我, 或BYPASS, 忽然開貼攻擊人, DLLM NMSL .

你自己本身沒料, 畀你霸晒成個香討, 都沒用, 散戶會知邊D 野有用, 邊D 野令人不自覺輸錢, 錢在散戶荷包, 岩用就用, 覺得沒用咪唔好睇.
好多人用分身開一堆貼自回扮多人回, 我賴沒開分身, 所以就覺煩.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]