• 瀏覽: 15,620
  • 回覆: 110
  • 追帖: 15
  趁人少少 , 益下你地啦  ~
       8月20日已講明回一野到 270 位 !

==================
==================
   西走果班人, 插返 8,9 蚊後,
就會直奔  300 蚊 !
明天係最後入市良機   
不過同你地咁熟 ......  記得係298 蚊就要先走一步 !
一穿 300 蚊, 就會有一野急回 30 蚊左右 ...
係 270 蚊再入返 , 呢次會怒奔至 360 蚊 !
咁玩就可食到盡 !

https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29322288

完美 270 位比大家上車 !
今次再上,就是直奔 360 位啦!

270 呢個價位,你一定買得起

引用:
原帖由 cora881 於 2020-9-4 09:18 AM 發表

270 呢個價位,你一定買得起
一定啦~

回覆 引用 TOP

我有貨未走,大貪D貼近$260再加。

叻仔 希望你中埋落去 

引用:
原帖由 咪搞我後面 於 2020-9-4 09:54 AM 發表

叻仔 希望你中埋落去
街外錢, 齊齊搵 , 千萬不要信財演/微信女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-9-4 09:48 AM 發表

我有貨未走,大貪D貼近$260再加。
我正式宣佈 ...  260 位已成過去, 8 年內不會再返到呢個位 !

引用:
原帖由 粉紅色的豬豬 於 2020-9-4 09:14 AM 發表

完美 270 位比大家上車 !
今次再上,就是直奔 360 位啦!
叻叻!

回覆 引用 TOP

叻叻

回覆 引用 TOP

幾時會到 360

回覆 引用 TOP

292冇走😭不過算啦。今日最低都係265咋,下星期一有機會去到260?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅色的豬豬 於 2020-9-4 05:24 PM 發表

我正式宣佈 ...  260 位已成過去, 8 年內不會再返到呢個位 !
我落咗盤$265
不過都買咗港交所,都賺緊錢!

引用:
原帖由 粉紅色的豬豬 於 2020-9-4 05:24 PM 發表

下星期一有機會到260?

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-4 05:35 PM 發表

下星期一有機會到260?
冇機會啦 ~ 8 年後先再有機會了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]