• 瀏覽: 25,754
  • 回覆: 178
  • 追帖: 2
係美國用唔到平時用開嘅方法輸送黑金比黎智英,唯有用股票輸送

1.好多條線係垂直抽高(明顯係外資)
2.慢慢爬升 (傻散跟入)

好快有一刻垂直跌回原形,黎智英就賺外資黑金+傻散$

黎智英用呢啲資金,去發動另一場暴動,學生好現實,冇錢唔會掉汽油彈

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
陰質錢

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2020-8-11 11:43 發表

小心了
念起 8225,2768

~ 正義既朋友 ~
[img][/img]

回覆 引用 TOP

幕後資金推動股價異常大幅抽升,證監會要查啦!

引用:
原帖由 香港肉肉留言 於 2020-8-11 01:41 PM 發表

幕後資金推動股價異常大幅抽升,證監會要查啦!
證監仲唔做野!執柒左佢啦!

支持警察嚴正執法!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-8-11 12:17 PM 發表

最方便過數方法有錢到……好快有新一輪黑暴出嚟破壞
呢次再黎真係當狗打

幾有錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-8-11 01:36 PM 發表

有人在洗錢和預備走佬。

不知這筆是安家費還是律師費,主力買家是凱基,台灣大行. 每次社運之前壹傳媒都會升,用此方法輸送資金,天衣無縫!
過水港幣6億!

即係話,有人故意托高壹傳媒股價,讓黎智英沽售他手上持有的股票,賺到6億元。而壹傳媒根本不可能值這個價錢。

這主力買家不介意虧損。
壹傳媒今天交易金額有差不多有四億元,情況同上年六月相似,所以不排除是黑暴資金來源。因T+2關系, ...
睇過勢都似,一定要徹查是否黑暴資金,即時凍結先至係做到嘢!

回覆 引用 TOP

黑金支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-8-11 11:47 AM 發表

唔夠一日升左十倍
啲股留返俾黃絲揸,籃絲千其唔好掂手,最後接嗰啲永不超生!

大時代來臨

回覆 引用 TOP

黑暴重臨??

Pedro Keung: 奇怪,黎智英被拘捕,今日壹傳媒股價升咗183%!搞乜鬼?

有一個群組嘅朋友有以下嘅評論

282 壹傳媒 $.345 升 283%,成交 9.5 億股。看來有人在洗錢和預備走佬。

不知這筆是安家費還是律師費,主力買家是凱基,台灣大行. 每次社運之前壹傳媒都會升,用此方法輸送資金,天衣無縫!
過水港幣6億!

即係話,有人故意托高壹傳媒股價,讓黎智英沽售他手上持有的股票,賺到6億元。而壹傳媒根本不可能值這個價錢。

這主力買家不介意虧損。
Pedro Keung: 壹傳媒今天交易金額有差不多有四億元,情況同上年六月相似,所以不排除是黑暴資金來源。因T+2關系,交易金額會於星期三下午過戶。黑暴最快可能星期三晚重現!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acacac 於 2020-8-11 12:18 PM 發表

阿里巴巴2.0
使乜驚
憑乜🤭🤣🤣

回覆 引用 TOP

根本都唔合理啦,只野市值先41億,2個鐘內8億成交...肥佬黎仲要個個月都話公司無錢叫人支持,最後比人拉埋,業績又麻麻,咁都暴升,大奇跡日咩。
(但不爭氣的我還是0.59入左,下午一開市,1走曬)

回覆 引用 TOP

正式攬炒,睇邊個黃絲死,邊個上到岸。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]