• 瀏覽: 33,221
  • 回覆: 242
  • 追帖: 2
本主題由 miss5 於 2020-8-15 02:24 PM 移動
成日話內地樓市跌,人地搶樓情況重誇張過香港🤭

進入香討影片區

引用:
原帖由 匯聚良友 於 2020-8-8 08:03 PM 發表

影片
支持

引用:
原帖由 chkwong 於 2020-8-8 08:33 PM 發表

支持
班友仔整日以為全世界人都因為疫情要食谷種

真係要擴闊下眼界,大把人重大把貨🤭

強勁剛需

當啲淡友重左計右計按揭問題,人家full pay掃貨,劈頭一句:按你媽個B🤭

犀利

回覆 引用 TOP

其實真係要睇發展商開幾多錢價姐,之前香港campton開16K,一樣搶爆

只要低市價5%,香港一樣搶爆
引用:
原帖由 匯聚良友 於 2020-8-8 08:03 PM 發表

影片

回覆 引用 TOP

我上個月都啱啱喺深圳搶咗一個細單位

引用:
原帖由 港仔在上海 於 2020-8-8 09:36 PM 發表

我上個月都啱啱喺深圳搶咗一個細單位
返去唔洗隔離?

引用:

影片
真係跌!我親戚比左2百幾萬人仔買左個單位,轉頭跌左10%
佢早排喺親戚group講搭沉船

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
內地演員比香港專業好多㗎

引用:
原帖由 匯聚良友 於 2020-8-8 09:38 PM 發表

返去唔洗隔離?
要的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-8-8 09:48 PM 發表

真係跌!我親戚比左2百幾萬人仔買左個單位,轉頭跌左10%
佢早排喺親戚group講搭沉船
大陸買樓,你個觸角永遠唔夠土生土長大陸果班好

另外,2百幾喺大陸買唔到優質貨,深圳只夠買公寓或小產權

2百幾唔買深圳,買大灣區,地方咁大又咁多區,你真係識揀?

無人脈關係或無盲公竹,大陸買樓蝕係應該

引用:
原帖由 匯聚良友 於 2020-8-8 11:01 PM 發表

大陸買樓,你個觸角永遠唔夠土生土長大陸果班好

另外,2百幾喺大陸買唔到優質貨,深圳只夠買公寓或小產權

2百幾唔買深圳,買大灣區,地方咁大又咁多區,你真係識揀?

無人脈關係或無盲公竹,大陸買樓蝕係應該 ...
樓花嚟
喺大亞灣

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
段片完全睇唔出係搶緊樓

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]