• 瀏覽: 5,786
  • 回覆: 63
  • 追帖: 3
中原地產亮賢居分行分行經理蘇俊賢表示,奧運凱帆軒錄得8月首宗成交,為3座高層D室,面積507方呎,2房間隔,望開揚市區景。業主叫價880萬,終以862萬將單位易手,呎價17002元。買家屬於用家,鍾情單位景觀開揚,間隔實用,呎價合理,於是決定無睇樓的情況下入市。

http://hd.stheadline.com/news/realtime/pp/1838142/

抵呀!

WE TRUST!

引用:
原帖由 slamdunk007 於 2020-8-6 08:43 PM 發表

中原地產亮賢居分行分行經理蘇俊賢表示,奧運凱帆軒錄得8月首宗成交,為3座高層D室,面積507方呎,2房間隔,望開揚市區景。業主叫價880萬,終以862萬將單位易手,呎價17002元。買家屬於用家,鍾情單位景觀開揚,間隔實用,呎價合理,於是決定無睇樓的情況下入市。

http://hd.stheadline.com/news/realtime/pp/1838142/

抵呀! ...
奧運區至差地段

浪澄灣都吾OK,又OUT又冇露台管你廢貴冇卡屎同人一架𨋢又西三房冇一千呎

17000呢口價,屯門遇害灣班買家情何以堪?

凱帆軒雖然係奧運最山卡拉,但如果我買咗遇害灣聽到奧運萬七呢口價(其實有冇都一樣,不過現在更明朗),都會即刻諗辦法反口退訂,新地配套就算點好識飛天會所包埋按摩B2B,屯門嗰個位我都無福消受。

抵買喎仲要高層

回覆 引用 TOP

凱帆都862幻啦?
幾年前睇浪澄2房都係650左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部肉肉鞋抽 於 2020-8-6 10:26 PM 發表

凱帆軒雖然係奧運最山卡拉,但如果我買咗遇害灣聽到奧運萬七呢口價(其實有冇都一樣,不過現在更明朗),都會即刻諗辦法反口退訂,新地配套就算點好識飛天會所包埋按摩B2B,屯門嗰個位我都無福消受。 ...
維港灣向浪澄三房要千六,柏景向海二千了

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-8-6 11:09 PM 發表

維港灣向浪澄三房要千六,柏景向海二千了
我覺得呢句留言有啲誤導:
因維港灣向浪澄嘅,只有約700呎
而栢景向海嘅,近期成交都係近850呎
相差150呎,所以相差400萬!

低到呢 17000

回覆 引用 TOP

幾百萬而家算是散紙,更係唔使睇樓啦
有錢那群組, 身家水浸,
要怪都是怪美國佬狂印,
好快美元變日元

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2020-8-6 09:23 PM 發表

奧運區至差地段
正一垃圾盤,遠離奧運扮奧運

引用:
原帖由 最緊要買多間 於 2020-8-7 08:01 AM 發表

正一垃圾盤,遠離奧運扮奧運
所以賣萬七每尺 ,如果奧運站,22000拉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kitcckitcc 於 2020-8-6 11:28 PM 發表

我覺得呢句留言有啲誤導:
因維港灣向浪澄嘅,只有約700呎
而栢景向海嘅,近期成交都係近850呎
相差150呎,所以相差400萬!
係,但海景因素加左20%

回覆 引用 TOP

凱帆軒根本在扮奧運

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右