• 瀏覽: 43,608
  • 回覆: 13
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 oncconcchk 於 2020-8-6 05:25 PM 發表

拜登︰成功當選將會取消貿易戰

拜登務求本土經濟復甦,如果佢地成功當選,就會取消貿易戰
似乎中美經濟有機會一同向好
經濟同樓市往後都好大機會走高

Biden Says He Will End Trump’s Tariffs On Chinese-Made Goods
https://www.for ...
狗畜國家有個似近一個人形物體講野

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 後天平平海鮮 於 2020-8-6 05:44 PM 發表

佢講得出呢句,估計好多美國人唔想打貿易戰,即係好多美國人都撈唔掂
窮鬼國家  靠印$搶其他國家貨物

回覆 引用 TOP

如果我系中國揸fit 我就襯佢病羅佢命 吾好學當年雷曼胡感桃仲猛甘買美債

中國襯佢病應該一野打浸佢

回覆 引用 TOP

開打貿易戰  中國出口不跌反升 誰勝誰負? 襯美國狗病 一招羅佢命

毛澤東:

美帝國主義者很傲慢,凡是可以不講理的地方就一定不講理,要是講一點理的話,那是被逼得不得已了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qqnokia 於 2020-8-6 10:53 PM 發表

此一時彼一時,胡錦濤局住買美債嘅時候,深圳樓仲有好多港人睇唔上眼"香港買唔起樓先返深圳買"
宜家深圳關內D樓仲貴過新界,仲會唔會有人認為"香港買唔起樓先返深圳買"? ...
當時中國大好形勢 希拉里跪求大陸買 胡領導班子心軟 救了美國佬
佢肯定冇讀到毛澤東思想:

美帝國主義者很傲慢,凡是可以不講理的地方就一定不講理,要是講一點理的話,那是被逼得不得已了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新丁一號 於 2020-8-6 11:21 PM 發表

連唔連任都好,侵侵都賺到喊去養老
佢下半身會死在監獄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我的無比膏 於 2020-8-6 10:53 PM 發表

取消完,開打其他戰囉,美國佬出爾反爾又唔係第一次

毛澤東的遠見👆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-8-6 10:23 PM 發表

希望由人俾等於無希望。只有自強先係正道。
毛澤東:美帝國主義者很傲慢,凡是可以不講理的地方就一定不講理,要是講一點理的話,那是被逼得不得已了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oncconcchk 於 2020-8-6 05:58 PM 發表

唔洗估,Trade war開始時好多在中國有商業交流既大廠都出聲明反對過
現時因為疫情爆發,超出Trump預期,引起好多人對佢既不滿,而且全美又爆示威,Trump目標堅決
所以大選將至,佢提過覺得自己有機會選唔到,所以佢要在任時更加加快令中國損耗,無所不用其極
可能拜登眼見情勢走向極端,所以提早公佈信息,表明佢對中國既立場,希望中美大家都有準備,雙方現時係尋求合作,而唔係敵人 ...
正解 不過美狗永遠是邪惡的 看看先烈 毛澤東:美帝國主義者很傲慢,凡是可以不講理的地方就一定不講理,要是講一點理的話,那是被逼得不得已了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oncconcchk 於 2020-8-6 05:58 PM 發表

唔洗估,Trade war開始時好多在中國有商業交流既大廠都出聲明反對過
現時因為疫情爆發,超出Trump預期,引起好多人對佢既不滿,而且全美又爆示威,Trump目標堅決
所以大選將至,佢提過覺得自己有機會選唔到,所以佢要在任時更加加快令中國損耗,無所不用其極
可能拜登眼見情勢走向極端,所以提早公佈信息,表明佢對中國既立場,希望中美大家都有準備,雙方現時係尋求合作,而唔係敵人 ...
睇返舊年中國出口數據不跌反升 就知貿易戰美國輸得慘烈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 漆哥 於 2020-8-6 11:37 PM 發表

佢同trump掉轉就會贏,不論合唔合理
論表現 柒普輸了九條街 但美國人系蠢才多 所以佢仍然可以一戰

引用:
原帖由 漆哥 於 2020-8-7 12:07 AM 發表

拜登如果繼續順勢而為,win硬
100日內南海開戰 希拉里已經明示左

回覆 引用 TOP

美國狗畜 冇只正常!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]