• 瀏覽: 43,619
  • 回覆: 380
  • 追帖: 3
等於自殺

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-8-6 06:13 PM 發表

你唔好咁老定特朗普癲起上嚟可能搵殺手隊冧拜登
搵zero😂

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-8-6 05:27 PM 發表

做乜突然唔打反中牌?
信條仆街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oncconcchk 於 2020-8-6 05:25 PM 發表

拜登︰成功當選將會取消貿易戰

拜登務求本土經濟復甦,如果佢地成功當選,就會取消貿易戰
似乎中美經濟有機會一同向好
經濟同樓市往後都好大機會走高

Biden Says He Will End Trump’s Tariffs On Chinese-Made Goods
https://w ...
又9 up

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2020-8-6 05:57 PM 發表

點解感覺老尾背後有人派出兩隻蛋散,一個唱黑一個唱白,好似有陰謀
莊家殺哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkfc002 於 2020-8-6 05:47 PM 發表

建國連任
我都買返幾件先,如果唔係12月後就冇得買了。
🙉🙉🙉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2020-8-6 06:18 PM 發表

見証過日本廣場協議
中國唔會接受人民幣大幅升值
時代唔同環境唔同,日本當年經濟規模只係剛崛起,工業生產亦未全面化,而且當年世界貿易亦未一體化,中日貿易更加好少,今天中國出口量面都大於當年日本,疫情後,加上拜登上台,人仔一定大升值。

引用:
原帖由 Fungpy 於 2020-8-6 05:35 PM 發表

上證可能借消息爆上3500點!
舊聞啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-8-6 05:58 PM 發表

侵侵搞貿戰生意人唔like佢,搞抖音年輕人唔like佢,仲有乜選民支持佢
仲有用聯邦警察,軍隊,國土安全局鎮壓和平非暴力示威,基層同黑人都唔like佢,唔知佢憑乜野本錢連任

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

回覆 引用 TOP

美國人信唔過

回覆 引用 TOP

美國唔再搞中國 中國都未必敢再同美國咁多往來

點知你幾時又反口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oncconcchk 於 2020-8-6 05:58 PM 發表

唔洗估,Trade war開始時好多在中國有商業交流既大廠都出聲明反對過
現時因為疫情爆發,超出Trump預期,引起好多人對佢既不滿,而且全美又爆示威,Trump目標堅決
所以大選將至,佢提過覺得自己有機會選唔到,所以佢要在任時更加加快令中國損耗,無所不用其極
可能拜登眼見情勢走向極端,所以提早公佈信息,表明佢對中國既立場,希望中美大家都有準備,雙方現時係尋求合作,而唔係敵人 ...
尋求中國人仔支持,美國番身追殺中國。

ho76

回覆 引用 TOP

美國D政客,利字當頭咩都講得出做得出

回覆 引用 TOP

Gogogo

回覆 引用 TOP

南海打吾成先講啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]