• 瀏覽: 11,743
  • 回覆: 75
引用:
原帖由 naven009 於 2020-8-5 11:02 PM 發表

阿爺從來只會 入錢落去啲中資股票托市

外國公司從來都唔會托, 因為控制唔到, 但係香港股市有好多都係外國公司 , 小股民點算好???
成日都問點算好?

講左幾年叫左你買比特幣保值啦又唔聽。

家陣仲邊有人炒股?

回覆 引用 TOP

特朗普:「搶呀!」

回覆 引用 TOP

短期目標四萬五千點

呢個球員有三個弱點:第一吾夠快,第二冇速度,第三跑得慢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 naven009 於 2020-8-5 11:02 PM 發表

外國公司從來都唔會托, 因為控制唔到, 但係香港股市有好多都係外國公司 , 小股民點算好???
香港股市好多係外國公司???? 舉例黎聽下?

回覆 引用 TOP

有錢揾既地方,會冇人去

回覆 引用 TOP

窮帖再現

回覆 引用 TOP

你知唔知唇亡齒寒點解呀

回覆 引用 TOP

侵侵而家將重點放係黎巴嫩,唔得閒理香港

回覆 引用 TOP

本身香港經濟都差,港股調整亦正常,無跌可來升

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福建一幫 於 2020-8-6 07:50 AM 發表

多外國公司?唔覺囉!
如果長和、中電、中國旺等等都當作是外國公司,恆指中都有一半是

回覆 引用 TOP

引用:

走鬼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 superplx 於 2020-8-6 12:29 AM 發表

侵侵仲有幾個月就失業
洗驚佢?

而且老尾係香港賺幾多錢, 最簡單充公晒佢係香港D地
用佢對付抖音方法還治其人之身
即刻冇佐幾百億啦 可能成千億添呀, 都係南區, 仲有中環半山地皮 ...
個冚家剷仲有幾個月就坐監,唔係失業

回覆 引用 TOP

入市良機,All in匯豐。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

吾好QE先講,不停印錢紙,
跟住d美企金融機構,攞曬黎香港炒股。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]