• 瀏覽: 11,734
  • 回覆: 75
提示: 違規內容已被屏蔽

附件

Screenshot_20200523_114949_com.huawei.browser.jpg(122.54 KB)

2020-8-6 07:20 AM

Screenshot_20200521_171915_com.huawei.photos.jpg(20.85 KB)

2020-8-6 07:20 AM

英美只會對香港落井下石,稍有不滿就對香港出招,理得你市民生死。呀爺就唔同,香港有乜嘢事呀爺都會睇住,隨時出手幫助香港。

回覆 引用 TOP

侵 會快簽行命令  : 如果 邊個夠L 膽 買賣 港股 都制9裁佢.

侵侵初初出嘅叫做招數,例如中興,現在出嘅就係令佢會死嘅賤招。

回覆 引用 TOP

如果香港民不聊生,是哪裡的人住在香港?美國人,中國人,香港人?

引用:
原帖由 KJ8 於 2020-8-6 07:27 AM 發表

侵 會快簽行命令  : 如果 邊個夠L 膽 買賣 港股 都制9裁佢.
咁大摩,高盛咪吾可以發行中港掛勾股票輪同證囉?

回覆 引用 TOP

老美搞港市傷,亞爺都可以搞美市傷,睇吓造個死得慘

引用:
原帖由 naven009 於 2020-8-5 11:02 PM 發表

阿爺從來只會 入錢落去啲中資股票托市

外國公司從來都唔會托, 因為控制唔到, 但係香港股市有好多都係外國公司 , 小股民點算好???
好簡單姐,踢出恆指,或者索性除牌就得啦。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
我真係想睇下美國係咪仲咁有經濟實力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 naven009 於 2020-8-5 11:02 PM 發表

外國公司從來都唔會托, 因為控制唔到, 但係香港股市有好多都係外國公司 , 小股民點算好???
咁仲使問!跟阿爺搵食啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 naven009 於 2020-8-5 23:02 發表

笠柒左佢

不要美金,只愛黃金 !!

回覆 引用 TOP

食完藥就早D訓,吾好成日九吹!

回覆 引用 TOP

咁你快啲沽啦

回覆 引用 TOP

引用:

多外國公司?唔覺囉!

上面托香港燒緊錢

免責聲明:本人的內容及圖片並不打算向任何人提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之來源可靠.也不表示本人保證任何資料均屬完整.可靠.準確.具時效或適用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]