• 瀏覽: 16,179
  • 回覆: 181
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-8-5 03:17 AM 發表

大家問良心,匯控保留資本不派息應付緊急情況是明智之舉
朕同意,同理,股民拋售匯豐是更明智之舉。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
熱賣及精選
宜家仲掂滙豐個d人系咪傻架?

回覆 引用 TOP

中國加油

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-8-4 10:19 PM 發表

係咪好計
咁環保 5號已成垃圾 人人得宜拋之

回覆 引用 TOP

高手,咁都諗到

回覆 引用 TOP

咩價賣?
好處喺邊?

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wu0919 於 2020-8-4 10:42 PM 發表

可以啊 不過 之後所有外資都走 習總會好開心 因為前無古人
你真係當匯豐係頂樑柱呀?
仲有咁多銀行都被你食晒呀?

我持有匯豐都無你咁睇得起佢呀

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-8-4 10:19 PM 發表

係咪好計
這是英國,唔關美國事,再說這是夕陽公司,點同tiktok比呀

回覆 引用 TOP

引用:

係咪好計
澳門啲美資賭場先啦!冇賭牌賭條毛!

回覆 引用 TOP

直接抄家再派街坊先多人讚成

回覆 引用 TOP

攪九老美D美元保險結算保單改用非美元制

回覆 引用 TOP

開設煙草汚染環保,保障健康臣醫療稅……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wu0919 於 2020-8-4 10:42 PM 發表

擺明剩係針對美國 走條鐵

回覆 引用 TOP

引用:

民主社會 自由經濟 強盜國家一直講一套做一套
唔係咁仆街都唔會俾人911襲擊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]