• 瀏覽: 11,551
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
荃新天地好似死城咁樣,睇嚟而家咁嘅經濟佢想租得出都好難,咁唔知對萬景峰有冇影響呢?

去海之魔睇埋,聽聞人流好多

city walk好多鋪頭執柒左,個人認為武肺過左情況都未必會好好多。

上面大玩內循環人形蜈蚣,有冇自由人真係好難講

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2020-8-4 08:38 PM 發表

city walk好多鋪頭執柒左,個人認為武肺過左情況都未必會好好多。

上面大玩內循環人形蜈蚣,有冇自由人真係好難講 ...
成個荃灣玩完

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-4 08:40 PM 發表

成個荃灣玩完
香港

回覆 引用 TOP

乜人形蜈蚣?最後一句,我個個字都識,但唔明點解
引用:
原帖由 鵰漆里 於 2020-8-4 08:38 PM 發表

上面大玩內循環人形蜈蚣,有冇自由人真係好難講 ...

有幾多成吉鋪?

回覆 引用 TOP

點解你被海之戀業主逼遷去將軍澳,仲日日回荃灣流連不走,好似鬼故事一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-4 08:33 PM 發表

荃新天地好似死城咁樣,睇嚟而家咁嘅經濟佢想租得出都好難,咁唔知對萬景峰有冇影響呢?
將軍澳真係冇野好行, 日日都番去荃灣.

回覆 引用 TOP

荃新天地真係無咩行

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-4 08:33 PM 發表

嘩 將軍澳大大個垃圾堆填區 啱晒你件瘤奴去住拉 吾怪得之你成日留戀將軍澳垃圾堆填區拉

回覆 引用 TOP

引用:

垃圾灣廢AA又嚟廢柴出廢文!

成日都係咁唔夠我坳呢就話我係agent

引用:
原帖由 ssssss=] 於 2020-8-4 09:15 PM 發表

荃新天地真係無咩行
根本荃灣就系冇乜好躝,只是街坊野
靚野始終尖銅中環

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-8-4 09:51 PM 發表

根本荃灣就系冇乜好躝,只是街坊野
靚野始終尖銅中環
廢米伯伯去邊度都只能夠躝, 可憐又可悲

回覆 引用 TOP

去行下 Donki 先講啦😆 人流已西移了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]