• 瀏覽: 11,720
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-4 08:33 PM 發表

荃新天地好似死城咁樣,睇嚟而家咁嘅經濟佢想租得出都好難,咁唔知對萬景峰有冇影響呢?
垃圾灣廢AA又嚟廢柴出廢文!

熱賣及精選
引用:
原帖由 jimmykiss 於 2020-8-4 11:40 PM 發表

理得佢 cheap 唔 cheap ,聚到人氣就 ok
你由得廢米啦,佢心理唔平衡,啟德死城咁,佢唔抵得荃灣旺先嚟吠下啫!

另一隻垃圾灣廢AA又係咁,垃圾灣垃圾大家都好清楚,佢日日發廢文,日日畀人圍住嚟插都樂此不疲,仲弱智到開無限分身自問自答,精神分裂咁!

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-5 10:46 AM 發表

我同小米,同一個人
哦,所以呢?
不如你列出你啲分身畀人睇下!

引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-8-5 11:41 AM 發表

成日拎Donki認威威
其實海之戀商場除左Donki爆人
二三樓根本死場一個...
根本不值一提!

講真,荃西好在仲有個荃灣廣場咋。
咁多屋苑可以天橋過到去
我覺得嗰度仲多元化啲啦! ...
就係一間Donki就贏晒,唔抵得咩?
唔滿足嘅可以再去Jusco,去埋Yata,鍾意嘅去埋Ikea都仲得!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-8-5 11:50 AM 發表

講開donki,我有時朝早去麥記買早餐,都見到有人排隊等donki開門...

認真,點解會有人成日排隊等佢開門?有野派?有限量野賣嗎?真心想知,謝謝!
因為荃灣冇乜「專賣日本嘢」嘅大型超市
就算係Jusco,Yata都冇Donki咁齊全!
同埋行Donki會有新鮮感,好多新嘢睇
問過個朋友,話DONKI同鬼滅Crossover,有獨家精品賣喎!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-8-5 12:47 PM 發表

咁都唔使晨早八點幾去排隊掛?
問過個朋友,話DONKI同鬼滅Crossover,有獨家精品賣喎!

引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-8-5 12:47 PM 發表

我都唔明你哋班人做乜做人咁古板老土?
我講事實你又唔鍾意聽!

冇人話荃灣西有問題!
只係海之戀個商場真心癈。
得Donki咋?有乜嘢唔抵得呢?
我男人老狗唔會行。我老婆都唔會去呢啲地方同人迫。。

荃灣我唔會唔熟。。
如果你話荃灣西?
其實仲有個好行d同多元化嘅荃灣廣場!
我只係認為海之戀商場靠Donki但天保至尊?
帶動唔到其他商戶咁解啫。。

你哋使唔使咁敏感啊? ...
OP可以話係生不逢時,曱甴同新冠夾擊嘅氛圍下,除非大集團,小商戶邊個會揼大錢租OP?
你去過OP先噏啦!
睇下餐廳使唔使等位?
連食個早餐都要等呀!

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-5 03:25 PM 發表

要坐車啦,咁遠行唔到
你應該買部電動輪椅!

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-5 03:29 PM 發表

尖東唔係尖沙咀呀
有趣喎!
尖東唔係屬尖沙咀!
唔通尖東係屬大角咀?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-5 04:22 PM 發表

交通配套比起九龍區同埋港島區直頭係差天共地啦
交通配套差?
但係一定好過垃圾灣囉!

垃圾灣隧道日日塞!

引用:
原帖由 桜木 於 2020-8-5 09:50 PM 發表

求祈上網搵到張相就上黎出帖大造文章
唔係你想垃圾灣廢AA點喎!
老作鳩噏就係佢嘅日常!

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-5 05:29 PM 發表

今日搵個地產講話想$20尺租荃灣舖,佢串7我,話荃灣舖租唔會跌,我相信好快佢會求我租
如果係我就唔會串你囉,串啲精神病患/低能弱智有咩意義?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-5 10:55 PM 發表

咪吹水啦,你去下先啦
垃圾灣廢AA,好心你唔好咁廢啦

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=EKX65I7kyfo&feature=emb_logo

有片有真相,不過人哋一定信你呢隻垃圾灣廢AA啦!

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]