• 瀏覽: 11,718
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-8-5 11:49 AM 發表

港景峰下面都死場左咁多年啦...
有無影響過?
港景峰?柯士甸道最尾?魔警步步高果度?
果頭不嬲少人,而且都不嬲預左果度無人行架喎,咁都有得同荃灣比?

支持警察嚴正執法!
熱賣及精選
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-8-5 11:53 AM 發表

港景峰?柯士甸道最尾?魔警步步高果度?
果頭不嬲少人,而且都不嬲預左果度無人行架喎,咁都有得同荃灣比?
所以咪話一棟樓嘅樓價無得用樓下商場旺與死去做平較囉!
港灣豪庭下邊個場都冇人行啦,得間惠康同埋啲地產加幾間餐廳。樓上咪一樣咁多成交

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-8-5 11:47 AM 發表

dondondon~ donki~~ dondon~~ donki!
有聲post😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-4 08:33 PM 發表

荃新天地好似死城咁樣,睇嚟而家咁嘅經濟佢想租得出都好難,咁唔知對萬景峰有冇影響呢?
對大集團沒有影響!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-8-5 11:41 AM 發表

成日拎Donki認威威
其實海之戀商場除左Donki爆人
二三樓根本死場一個...
根本不值一提!

講真,荃西好在仲有個荃灣廣場咋。
咁多屋苑可以天橋過到去
我覺得嗰度仲多元化啲啦! ...
就係一間Donki就贏晒,唔抵得咩?
唔滿足嘅可以再去Jusco,去埋Yata,鍾意嘅去埋Ikea都仲得!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-8-5 11:50 AM 發表

講開donki,我有時朝早去麥記買早餐,都見到有人排隊等donki開門...

認真,點解會有人成日排隊等佢開門?有野派?有限量野賣嗎?真心想知,謝謝!
因為荃灣冇乜「專賣日本嘢」嘅大型超市
就算係Jusco,Yata都冇Donki咁齊全!
同埋行Donki會有新鮮感,好多新嘢睇
問過個朋友,話DONKI同鬼滅Crossover,有獨家精品賣喎!

donki 賣垃圾

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-8-4 08:33 PM 發表

荃新天地好似死城咁樣,睇嚟而家咁嘅經濟佢想租得出都好難,咁唔知對萬景峰有冇影響呢?
DOnki個邊不知幾旺

引用:
原帖由 春天古代心事 於 2020-8-5 12:45 PM 發表

donki 賣垃圾
點同日本比

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IdiotWongCN 於 2020-8-5 12:35 PM 發表

就係一間Donki就贏晒,唔抵得咩?
唔滿足嘅可以再去Jusco,去埋Yata,鍾意嘅去埋Ikea都仲得!
我都唔明你哋班人做乜做人咁古板老土?
我講事實你又唔鍾意聽!

冇人話荃灣西有問題!
只係海之戀個商場真心癈。
得Donki咋?有乜嘢唔抵得呢?
我男人老狗唔會行。我老婆都唔會去呢啲地方同人迫。。

荃灣我唔會唔熟。。
如果你話荃灣西?
其實仲有個好行d同多元化嘅荃灣廣場!
我只係認為海之戀商場靠Donki但天保至尊?
帶動唔到其他商戶咁解啫。。

你哋使唔使咁敏感啊?
成日覺得我事實評論都好似攻擊荃灣西咁?

引用:
原帖由 IdiotWongCN 於 2020-8-5 12:41 PM 發表

因為荃灣冇乜「專賣日本嘢」嘅大型超市
就算係Jusco,Yata都冇Donki咁齊全!
同埋行Donki會有新鮮感,好多新嘢睇
咁都唔使晨早八點幾去排隊掛?

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-8-5 12:47 PM 發表

咁都唔使晨早八點幾去排隊掛?
問過個朋友,話DONKI同鬼滅Crossover,有獨家精品賣喎!

引用:
原帖由 chris968 於 2020-8-5 12:46 PM 發表

DOnki個邊不知幾旺
咁donki隔離左右樓上樓下呢?
咪死場一個囉!

點解你班人淨係將個點Focus喺donki呢?
講真每個屋苑都可以天橋去到荃灣廣場!
呢個先至係賣點嘛。。

引用:

商場跌之嘛,關住宅咩事喎

引用:
原帖由 pherrows 於 2020-8-5 12:50 PM 發表

商場跌之嘛,關住宅咩事喎
樓主搵野黎踩囉。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]