• 瀏覽: 56,645
  • 回覆: 298
  • 追帖: 6
https://www.property.hk/article_ ... K_TML2&id=71123

「有網友問我夠唔夠膽,如果美國在半年內實施人權法,我將個file吞落肚。沒有問題」

燈力非凡,講咩錯咩;最搞笑係有人信佢😂

回覆 引用 TOP

條垃圾又柒

回覆 引用 TOP

湯文亮係仆街中既仆街

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2020-8-3 07:11 PM 發表

我就覺得係真既。

你諗下,005未開始跌時點解佢唔講係老吹?要跌到一文不值、比人攞出黎「鞭屍」的時候就講係假?只不過係一知個故仔?我唔信囉。 ...
有POINT!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜枯燥的樓奴 於 2020-8-9 06:35 PM 發表

湯文亮係仆街中既仆街
滙豐跌到32.05

引用:
原帖由 春天消失的冬季 於 2020-9-15 11:00 PM 發表

滙豐跌到32.05
入貨時機?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 moonsoonrain 於 2020-8-3 06:19 PM 發表

湯文亮在2018年3月底曾表示,匯豐可在3年內升至150元,更稱有一對原本想買樓的年輕夫婦,在看到湯文亮的分析後,把準備買樓的首期連印花稅大約1200萬,「全部買晒匯豐」。他聲稱該年輕夫婦其後已「做妥」,並且與業主續了三年租約,收取匯豐的股息已經夠租金,還對湯文亮說多謝。

https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/blogger/20 ...
希望佢中途跳車啦

回覆 引用 TOP

肥怪一定要鞭屍

免責聲明:本人的內容及圖片並不打算向任何人提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之來源可靠.也不表示本人保證任何資料均屬完整.可靠.準確.具時效或適用

回覆 引用 TOP

係咪打漏咗個十字,應該係三十年內……………

回覆 引用 TOP

傳聞話肥佬發達靠家姐, 自己無料扮四條

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天消失的冬季 於 15/9/2020 23:00 發表

滙豐跌到32.05
低處未算低, 可能跌破30

回覆 引用 TOP

BKLM

回覆 引用 TOP

燈神 佩服

不恨古人吾不見
恨古人不見吾狂耳

回覆 引用 TOP

大師身體力行未!?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右