• 瀏覽: 39,709
  • 回覆: 293
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 sungodj 於 2020-8-1 01:12 PM 發表

不如去第到買2房平好多
尚悅細兩房平好多

回覆 引用 TOP

供梗先大L鑊

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-1 01:38 PM 發表

供梗先大L鑊
供梗只可以放租
不過如果做左九成按好似唔可以放租

咁既價錢,邊有人接

引用:
原帖由 japan 於 2020-8-1 01:39 PM 發表

咁既價錢,邊有人接
AA仲話呢個價錢已經低左20%

回覆 引用 TOP

納米盤一向重災區,同大西北新界盤一樣,昇係最遲昇,跌係第一個跌,樓價貴大把人爭住買,一回落就冇人接手,自住OK投資蝕硬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jon_jon 於 2020-8-1 01:39 PM 發表

供梗只可以放租
不過如果做左九成按好似唔可以放租
緊係唔得啦

i hate man9
班on9以為地產發展商起納米盤益佢地,發展商幫佢地炒樓

AA再推波助瀾,落足嘴頭氹多幾句,on9傻人以為自住正,投資更正,過幾年昇一個double,遲買貴幾球

呢d酒店房式納米盤,以前一樣有好多,樓市一回落即蟹,死傻仔,抵佢地中招

長沙灣2萬1千600/實用呎,21萬6千/平方米,仲要15平方米納米盤,搵鬼買

回覆 引用 TOP

太貴

回覆 引用 TOP

288我買咗

引用:
原帖由 我要真普選 於 2020-8-1 02:05 PM 發表

班on9以為地產發展商起納米盤益佢地,發展商幫佢地炒樓

AA再推波助瀾,落足嘴頭氹多幾句,on9傻人以為自住正,投資更正,過幾年昇一個double,遲買貴幾球

呢d酒店房式納米盤,以前一樣有好多,樓市一回落即蟹,死傻仔,抵佢地中招 ...
酒店而家8000 都租到

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-7-31 21:12 發表

百幾呎點住人呀,一個人都嫌細啦
深水埗區可用作141,回報非常好

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jon_jon 於 2020-8-1 16:31 發表

酒店而家8000 都租到
果區7000蚊月租酒店都大把選擇

回覆 引用 TOP

已經入左伙??

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]