• 瀏覽: 16,602
  • 回覆: 75
  • 追帖: 3

熱賣及精選
用番現金lor

引用:
原帖由 旺季遇到了豬豬 於 2020-7-31 05:58 PM 發表

阿爺自己揸自己

估計又係政治鬥爭搞江派同葉家d人😑

回覆 引用 TOP

宜家可以入內銀

回覆 引用 TOP

睇夜期大户又唔係好驚

收集資料階段

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏進擊的香腸 於 2020-7-31 06:11 PM 發表

用番現金lor
巨額罰款

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空純情的高峰 於 2020-7-31 06:16 PM 發表

阿爺自己揸自己
2018年 都係咁

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 旺季遇到了豬豬 於 2020-7-31 05:58 PM 發表

其實係好大鑊, 兩間嘢做獨市做咗咁多年, 忙到死!

回覆 引用 TOP

尋日美國4大科企 同樣要去 反壟斷聽證會 話佢地壟斷
個聽證會都唔係今時今日 都攪左一排 但股價仍然大升。
而且支付寶 同 微信支付 係中國兩大支付系統唔喇咁既經濟環境 同疫情下真係用番紙幣? 阿爺又點會真係會攪佢地 唔通唔俾用咩 最多可能咪罰下錢 而且係唔係立案調查都未決出黎  用黎炒作下就算。

星期一LOOK  7

回覆 引用 TOP

250元

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!
引用:
原帖由 黃昏進擊的香腸 於 2020-7-31 06:11 PM 發表

用番現金lor
或者貝殼

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]