• 瀏覽: 3,203
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
不計特色戶, 複式, house , 要普通單位

我地就set 3.5M 以上啦 ,  11尺6寸 ,  

大型屋苑, 就假設起碼有5座樓啦

邊度有? 

亦歡迎師兄門提供下其他樓底很有特色的屋苑

熱賣及精選
朗逸峯
好似係全港至高,分層計

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-7-31 01:04 PM 發表

朗逸峯
好似係全港至高,分層計
有幾高呢?

引用:
原帖由 即刻捉筍盤 於 2020-7-31 01:08 PM 發表

有幾高呢?
3樓咁高

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

之前有人討論過

邊度有高樓底住宅? - 香港討論區 - https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28811472

睇過奧運利奧坊示範單位,好似高到可以間多個閣樓

WE TRUST!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日真香 於 2020-7-31 02:07 PM 發表

之前有人討論過

邊度有高樓底住宅? - 香港討論區 - https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28811472
多謝你呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 即刻捉筍盤 於 2020-7-31 01:02 PM 發表

不計特色戶, 複式, house , 要普通單位

我地就set 3.5M 以上啦 ,  11尺6寸 ,  

大型屋苑, 就假設起碼有5座樓啦

邊度有? 

亦歡迎師兄門提供下其他樓底很有特色的屋苑 ...
海之戀最高有12呎10吋

回覆 引用 TOP

至12尺10寸

可能係特色戶/複式?  要check check

引用:
原帖由 即刻捉筍盤 於 2020-7-31 04:29 PM 發表

至12尺10寸

海之戀冇特色戶亦冇複式

而家屋宇處批住宅則最高比3.5米。(顶樓除外)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 即刻捉筍盤 於 2020-7-31 04:29 PM 發表

至12尺10寸

荃西包括VC果堆野標凖戶樓底一定吾夠山上屋丸高

其他樓底比較高:VC丶曼哈頓山丶巴拉蘇丶天父

回覆 引用 TOP

日出,12

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]