• 瀏覽: 40,174
  • 回覆: 242
  • 追帖: 8
由有強積金開始,我每期都供法定供款上限,供咗廿年,今天2020年7月30日結存920,634, 成積理想嗎?
用宏X, 30%亞太,35%大中華,30%健康護理。

熱賣及精選
蘋果18年 三星電只10年  特C狗2年 只是咁鐵三角

西人有可口可乐,佢有可防可控
強積金呃人。政府癈,再年薪一千萬搵人搞積金局

我買Tesla好過佢

咁你本金供咗幾多錢,實質賺咗幾多錢?

回覆 引用 TOP

老強呃人

圖呢?

引用:
原帖由 調味品 於 2020-7-30 04:55 PM 發表

由有強積金開始,我每期都供法定供款上限,供咗廿年,今天2020年7月30日結存920,634, 成積理想嗎?
好多

回覆 引用 TOP

收皮啦,咁撚小

回覆 引用 TOP

以前廣告氹9人話有300萬架

引用:
原帖由 調味品 於 2020-7-30 04:55 PM 發表

你一共供著幾多錢?要知道本金才知道是否OK?

引用:
原帖由 kikytsang 於 2020-7-30 06:22 PM 發表

你一共供著幾多錢?要知道本金才知道是否OK?
係囉

回覆 引用 TOP

引用:

宏利不嬲都系管理非常好!

回覆 引用 TOP

我供咗12年, 直至7月30號得35萬, 咁樣ok嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-30 05:05 PM 發表

蘋果18年 三星電只10年  特C狗2年 只是咁鐵三角

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]