• 瀏覽: 3,863
  • 回覆: 86
有個同事住順緻苑,佢話個則好靚實用九成,附近環境清幽空氣好風景靚,樓下有商場買嘢方便又出入交通方便,仲有幾間band1中學,係衰在冇地鐵。

熱賣及精選
引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-30 12:43 PM 發表

有個同事住順緻苑,佢話個則好靚實用九成,附近環境清幽空氣好風景靚,樓下有商場買嘢方便又出入交通方便,仲有幾間band1中學,係衰在冇地鐵。
冇人知🧐

環境係唔錯
出入唔太方便, 要搭巴士出地鐵站

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-31 12:11 PM 發表

冇人知🧐
冇配套

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-30 12:43 PM 發表

法團超cap水又唔做實事,設施/樓宇殘唔理,但唔夠票踢佢走。(主場之利,乜都得,正如立法會都可延至下年才選)

回覆 引用 TOP

全公屋居屋
天安利三邨人口老化嚴重
周圍都係30年以上舊樓
交通唔方便
黑社會,老同出沒注意

引用:
原帖由 Vman7 於 2020-7-31 06:50 PM 發表

全公屋居屋
天安利三邨人口老化嚴重
周圍都係30年以上舊樓
交通唔方便
黑社會,老同出沒注意
老同係乜

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-31 07:56 PM 發表

老同係乜
道友

回覆 引用 TOP

根本住吾到人

又OUT又冇卡屎同人一架𨋢近公屋山凹左落去冇黑人保安冇景冇露台三房冇一千呎樓底矮

引用:

實用九成有乜用?而家買樓計實用面積,實用率越低越好
另外大部分單位入門口走廊好長,而且好窄,你改返做標準1.1米,廚廁即細好多
另外窗細又係死症,仲要冷氣不可掛外牆變得仲細
渠在室內,疫情下安全衛生也不好
仲有廁所黑廁(對住露台等於要封,唔封仲大鑊)
順豐,隆行大斜路長樓梯又係叫救命
至於車位唔係露天就係要行樓梯出入不便
如果唔係咁多問題你就知點解仲平過一大部分新界樓

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-7-31 08:28 PM 發表

又OUT又冇卡屎同人一架𨋢近公屋山凹左落去冇黑人保安冇景冇露台三房冇一千呎樓底矮
有露台架
其他全部認同

引用:
原帖由 rawong 於 2020-7-31 06:07 PM 發表

環境係唔錯
出入唔太方便, 要搭巴士出地鐵站
的士都冇

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-31 12:11 PM 發表

冇人知🧐
吾知D人點住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-7-31 08:39 PM 發表

的士都冇
樓下有綠的站添😁,嗰度都唔知算唔算九龍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]