• 瀏覽: 16,758
  • 回覆: 185
  • 追帖: 1
淡淡點做野架,唱淡唱到而家連屯門都18k一Q清啦

熱賣及精選
@edwwin   唉,對你好失望,唱淡唱到...
日出康城17k
白石角18k
荃西都20k....
而家連屯門都18k....

可唔可以應承我再加把勁,如果唔係我買唔到第二層

呢個樓盤位置其實唔算差,冇得同掃管笏嗰堆樓拉埋一齊講,要比嘅就同御半山比較才對

屯門有乜理由賣18k?一定好快有業主啃稅賣樓移民劈價蝕讓 25k , 淡淡再忍忍就得喇

好快到望后石 業主急住移民套現濺賣 嘔血價
平讓呎價 29K

回覆 引用 TOP

屯門駁腳位屋苑都要18k,叫淡淡情何以堪

回覆 引用 TOP

又1Q清  

回覆 引用 TOP

堅

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siupon1003 於 2020-7-25 02:46 PM 發表

@edwwin   唉,對你好失望,唱淡唱到...
日出康城17k
白石角18k
荃西都20k....
而家連屯門都18k....

可唔可以應承我再加把勁,如果唔係我買唔到第二層 ...
咁你唱咩好?

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2020-7-25 03:30 PM 發表

咁你唱咩好?
抵買

屯門南18k一q清 勁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-7-25 03:30 PM 發表

抵買
對你好失望

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2020-7-25 03:30 PM 發表

咁你唱咩好?
淡淡食得屎

回覆 引用 TOP

大陸大部份高官權貴及有錢商人,在香港都有投資及物業,香港係最後防線,經濟地位不能輸,大陸經濟不竟氣,錢放在大陸隨時化為烏有,不得不灌水入香港資產,香港銀行水浸,儲蓄利息超低,有錢無路數,迫市民買樓投資,新盤發售,利用大陸香港政府,地產及發展商,銀行等狂谷樓市揾銀,樓價係不會跌

最近1Q 清都系楼价1千万以下。
证明千万楼下的购买力好劲。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]