• 瀏覽: 4,384
  • 回覆: 49
其實6XX幾呎不嬲都係1000-1100萬左右

熱賣及精選
@edwwin 
你點做淡淡架,同毒果一樣,得個吹字

係唔係講緊呢個帖?
樓主edwwin係咩料 全香討都知啦

https://finance.discuss.com.hk/v ... &extra=page%3D1

回覆 引用 TOP

名城冇卡屎,人多,同人一架𨋢

引用:
原帖由 siupon1003 於 2020-7-25 11:59 AM 發表

@edwwin   
你點做淡淡架,同毒果一樣,得個吹字
佢其實出晒名鐘意亂吹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天灰結他 於 2020-7-25 11:56 AM 發表

其實6XX幾呎不嬲都係1000-1100萬左右
因為佢地認為6xx要1500萬  所以而家係大跌

回覆 引用 TOP

被人踢爆亂吹。

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-7-25 12:06 PM 發表

三梯四伙喎

引用:
原帖由 falconV8 於 2020-7-25 12:25 PM 發表

被人踢爆亂吹。
@edwwin 你比人踢爆有咩感覺?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-7-25 12:06 PM 發表

點會?同九龍塘一脈相連。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

引用:

度度都冇啟德荒咁差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛Pam又愛勞 於 2020-7-25 01:33 PM 發表

三梯四伙喎
佢只會九噏一通

今日先知點解佢地有名叫傻淡咩?

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2020-7-25 02:16 PM 發表

佢只會九噏一通

回覆 引用 TOP

大陸大部份高官權貴及有錢商人,在香港都有投資及物業,香港係最後防線,經濟地位不能輸,大陸經濟不竟氣,錢放在大陸隨時化為烏有,不得不灌水入香港資產,香港銀行水浸,儲蓄利息超低,有錢無路數,迫市民買樓投資,新盤發售,利用大陸香港政府,地產及發展商,銀行等狂谷樓市揾銀,樓價係不會跌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]